torsdag 25 februari 2010

Tomatsoppa med fetaost, krutonger och bröd

Förutom majssoppa, så är nog tomatsoppa min favoritsoppa. (Om vi nu inte pratar om söta soppor, för chokladsoppa är ju självklart mycket roligare.) Min tomatsoppa, som jag har låtit Kelda stå för i afton, äter jag helst med smulad fetaost, lite timjan, krutonger och bröd. En snabb och enkel vardagsmåltid.

Ni missar väl inte min Keldatävling? På lördag drar jag en vinnare och lägger upp på bloggen. Tävlingen finns här.

5 kommentarer:

  1. Vilken fin blogg du har. Jag har lagt till dig bland mina länkar så hittar hit igen.

    Ha det bra

    /Nina

    SvaraRadera
  2. ja, men fett är ju gott! jag säger som salem al fakirs pappa sa när han var med i halv åtta hos mig: "nyttigt är inte gott!" :)
    fast just vispgrädde brukar jag inte tycka om i vanliga fall, jag är mer för fett och salt egentligen. så det är därför jag börjar bli lite orolig när jag helt seriöst står på jobbet och funderar på att ta en sked vispgrädde...

    tomatsoppa är inte heller dumt, vare sig det är keldas eller hemmagjord!

    SvaraRadera
  3. Tomatsoppa är definitivt en av mina favoriter med och jag har gärna dina tillbehör till med =)

    SvaraRadera
  4. Mmmmm, både soppa och bild (igen!). Funderat på att göra en kokbok???

    SvaraRadera
  5. Oj så gott det ser ut! Det är så bra med färdigsaker ibland och så kan man krydda till lite extra själv. :)

    SvaraRadera