torsdag 25 mars 2010

Middag och show på Hamburger Börs i Stockholm

Igår var vi med jobbet på Hamburger Börs och såg showen REA (Roligt, Elakt, Aktuellt). Den var jätterolig, jag gillade varianten av Män som hatar kvinnor som artisterna framförde - Män som MATAR kvinnor. Maten var riktigt hyvens, till förrätt fick vi tomatbruschetta med parma...

...till huvudrätt blev det Hamburger Börs klassiska inbakade tournedos...

...och till efterrätt en chokladbavarois med bär och flarn. Sedan var man mätt! Men man får ju passa på att smörja sitt krås när man är i Stockholm! Ikväll blir det italienskt. :-)

7 kommentarer:

 1. Ser gott ut, hoppas ni hade kul. Ett besök i Stockholm livar alltid upp :)

  kram

  SvaraRadera
 2. Inte nog med att ni åker iväg har dessutom trevligt! Det där ser jättegott ut. Mysigt att utnyttja tiden när ni ändå måste på mässa. Är det så bra kamera i din mobil?

  SvaraRadera
 3. Å va gott det låter!! Vad roligt du gick till Mattias!!! Jag sa ju till han att leta efter dig direkt i början på veckan (ooops) men han skulle gå o "hälsa på dig" idag sa han, är faktiskt lite avundsjuk på honom, jag hade gärna också kommit o hejat på dig ;-)! Hoppas du har det bra på mässan. Trevlig helg! Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Kul att ni kan göra sådana roliga saker ihop med jobbet. Vårt jobb är ganska pressat av lågkonjukturen så vi har skippat kick-offen i år :(
  Såg ut som ni fick riktigt god mat. Jag har sett REA där, fast det var ett tag sen. men det var riktigt skoj. Låter gott med italienskt. Ha trevligt. :)

  SvaraRadera
 5. Hej. Jag halkade in hit på ett bananskal. Vad mycket gott du hade här :-)

  Ha en trevlig fredag

  SvaraRadera
 6. Haha, REA är alltid kul! Var på det för några år sen. :-) Den där maten såg ju väldigt god ut, speciellt huvud- och efterrätt!
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 7. Vad roligt att ni är i Sthlm och har mysigt! Trist att vädret är mulet! Hoppas vistelsen var mys och mumma med god mat! :)

  SvaraRadera