måndag 15 mars 2010

Sista vinterfikat

Förra helgen var vi på sommarstugan med Louise och Calle och grillade korv i snön. Isen var tjock och täckt av skidspår och bredvid dem fanns flera spår från fyrbenta följeslagare.

Varm choklad och varmkorv! Louise och jag passade på att spela lite badminton eftersom det var vindstilla för en gångs skull. Det gick sådär. Det är lättare på sommaren. Sedan så kanske vi inte kvalar in till SM direkt heller...

Hoppas att isen smälter fort, för nu vill jag ha vår!

9 kommentarer:

 1. det se mycket roligt grillar i vintern hehe

  SvaraRadera
 2. Vilka härliga bilder... längtar efter våren jag med.

  SvaraRadera
 3. Härliga bilder! Korv smakar ju aldrig så gott som utomhus! Kul att du såg kryddburken på mat-tv:n på Maxi, jag har faktiskt inte sett det själv så jag har ingen aning vad som visas heller! ;-)

  SvaraRadera
 4. Visst är det härliga dagar nu när solen tittar fram, men jag håller med ge mig vår! Och lite solbränna...

  SvaraRadera
 5. ÅÅÅ så mysigt det ser ut!
  Hälsa Louise!

  SvaraRadera
 6. Å va mysigt!!! Det är så härligt o va ute o grilla korv på vintern! Trots jag längtar efter vår (o sommar för då blir jag fru hehe) så blir jag alldeles varm av de här bilderna!

  SvaraRadera
 7. Åh vad mysigt det ser ut. Förra året hade jag som mål att ha picknick minst en gång varje månad. Jag tror att det lyckades men sambon påstår att vi missade sista månaden... Jag tycker i alla fall att det var en rolig idé och var det solsken en helgdag så var det automatiskt fikakorgen med. Kram Marty

  SvaraRadera
 8. Så härliga bilder. Speciellt den nedre får mig nästan att sakna snön... Men bara nästan =) Långt ner i Skåne gläds vi åt nyuppkomna snödroppar. De funkar som snö-substitut :)

  SvaraRadera
 9. Ååå, vad mysigt det ser ut!

  SvaraRadera