lördag 17 april 2010

Månadens kokbok - Fredagsgourmet

Vi har ju inte kört någon månadens kokbok den här månaden! Det får bli Allt om Mats egen bok Fredagsgourmet som blir april månads kokbok, den är jättebra och full av idéer till förrätt, huvudrätt och efterrätt. På varje uppslag presenteras alltid en huvudrätt och sedan en för-eller efterrätt som passar bra till. I den här boken finns verkligen många bra recept på bjudmat. Nähäpp, nu ska jag laga Rodnande kassler i Bergakungens sås till kvällens middagsgäster!

4 kommentarer:

  1. Fantastiskt fin blogg och vilka vackra bilder!

    SvaraRadera
  2. Åh, jag två tidigare utgåvor av Fredagsgourmet och de är fulla med bra bjudrätter. Säkert även denna.

    SvaraRadera
  3. Håller med dig Helena! Vi har lagat många recept ur den boken och aldrig misslyckats. Goda recept som tar lite längre tid, men det ska väl matlagningen göra en fredagskväll. Jag kan verkligen rekommendera rårörda lingon med pepparrot om man tycker om pepparrot. Marty

    SvaraRadera
  4. Rodnande kassler?? det måste jag kolla in. Fin jag vill ha bok!

    SvaraRadera