onsdag 23 juni 2010

Sommarbuffé!

Här kommer några små tips på lite plock att fylla ut buffébordet med såhär i midsommartider, då det oftast blir just buffé som serveras. Eller grillat då, det är hugget som stucket.

Parmainlindade fetaostkuber ser trevligt ut, och man kan outsourca jobbet till sin kusin eller någon annan gäst som gärna sitter still och pysslar en stund. Snörena runt omkring de små fetaostpaketen är strimlad purjolöksblast som fått ligga i varmt vatten så att den blivit mjuk och lättarbetad.

Trevliga salladsingredienser; blandad lösviktssallad, färsk spenat, parma, krutonger, fetaost, physalis, valnötter och så en rejäl skvätt olivolja!

5 kommentarer:

  1. Väldigt söta kuberna blev. Salladen ser frisk och somrig ut.

    SvaraRadera
  2. De se riktigt gott ut!! och härligt bild också ;=)

    SvaraRadera
  3. Den där salladen såg riktigt god ut! :)

    SvaraRadera
  4. Här blir det lite buffé i midsommar med. Mest sugen är jag på västerbottenpaj, sill och potatis. Vad sugen jag blir på pizzan de serverar och vilket ställe. Om en vecka är vi påväg till Böda Sand. Trevlig sommar!

    SvaraRadera
  5. Vilken fin blogg du har.
    Kram Erika

    SvaraRadera