tisdag 3 augusti 2010

Rosé och Fanta!

Rosévin blandat med Fanta är toppen! Har ni inte testat det än rekommenderar jag att ni testar det snarast! Väldigt smidig fördrink, bara att blanda rosé och Fanta efter behag, och slänga i en isbit eller två. Jag introducerades för den här blandningen på en möhippa förra året, min kompis Helena förklarade att "det dricker alla i Stockholm" och vi nyfikna ölandstjejer lät oss väl smaka. Så nu dricks det även på Öland. Inte för att jag var först på ön med att sippa Fanta och rosé. Men ändå. Ni fattar. Skål!

14 kommentarer:

 1. Men vilken konstig blandning... måste man ju bara testa! Blandar du med apelsinfanta? Får bli en tur till bolaget i morgon för lite roséinköp.

  SvaraRadera
 2. Låter mycket spännande;=)
  passa ju perfekt under sommar tid.

  SvaraRadera
 3. Hej Helena, hoppas du har en bra sommar. Du har fått en award av mig som finns att hämta. Du har säkert fått flera men jag kan inte låta bli att dela ut en till.

  kram Louise

  SvaraRadera
 4. "1,2,3 FANTA OCH ROSÈ!" Fastnat helt på den låten nu sommar. Antar att jag måste prova det.

  SvaraRadera
 5. Har också druckit ett par glas av det i sommar, väldigt gott. En citronskiva och någon jordgubbe i så blir det verkligen som en drink.

  Tack igen för den goda frukosten, ska testa att göra din yogurt någon gång.

  Kram

  SvaraRadera
 6. Låter onekligen spännande! Men är det väldigt sött? Ser i alla fall väldigt fräsht ut!

  SvaraRadera
 7. haha, min vän hade smakat det här (i sthlm också, faktiskt...) och bjöd på det när vi var hemma hos honom för ett tag sedan - sjukt gott!

  SvaraRadera
 8. Funkar med rödvin också :o)

  SvaraRadera
 9. Tur att jag har fyllt på rosévins förrådet nu fattas bara Fantan så ska jag testa. Håller med om att det låter lite skumt men man blir ju nyfiken :)

  SvaraRadera
 10. Den kombinationen hade jag aldrig vågat mig på om ingen sagt att det var gott. Låter konstigt, men ska testa det vid tillfälle.

  SvaraRadera
 11. Vilken annorlunda blandning, den borde man ju absolut testa! :)

  SvaraRadera
 12. Håller med, det är verkligen gott!

  SvaraRadera
 13. Trodde inte det var sant när jag hörde om fanta o rosé men har inte heller vågat testa, men nu kanske man ska göra det då... Har lagt upp en bild på bloggen, finns fler på facebook där vår fotograf lagt upp oss från bröllopet: http://www.facebook.com/album.php?aid=198602&id=109393146174&ref=mf#!/album.php?aid=198602&id=109393146174 kramar Anna ps. hoppas du haft en fin sommar hittills! ds.

  SvaraRadera
 14. Nu har vi testat och vi blev så glatt överraskade, riktigt gott var det ju! En riktig törstsläckare som smakade mera!

  SvaraRadera