tisdag 21 september 2010

Dagens I-landsproblem

De här små handdukarna har min tyska kompis skickat till mig, är de inte alldeles bedårande? De är så fint ihoprullade att det är alldeles för synd att rulla upp dem och börja använda dem, för då skulle de ju helt plötsligt bli vanliga handdukar. Nä, de får ligga framme i badrummet som prydnad. För att vara riktigt övertydlig så att ingen torkar sig om händerna med dem får jag väl hänga fram massa andra handdukar också. Hrm. Det här kan nog klassas som dagens I-landsproblem, faktiskt.

20 kommentarer:

 1. Åh :) Så fint...men ack så onödigt :D

  SvaraRadera
 2. Tog ett litet tag innan jag fattade var handdukarna var!! Jättekul tips att ha som gåbortpresent! Tror jag ska köpa på mig några bruna och vita handdukar. Tack för tipset!!

  SvaraRadera
 3. Men vilka söta handdukar, de vågar man ju aldrig använda :-)

  SvaraRadera
 4. Första tanken var; oj så gott hon har bakat... Såg absolut inte alls ut som något annat än just det de ska likna... Underbara!

  SvaraRadera
 5. Hå hå, vad tjusigt! Förstår att du inte vill rulla upp dem, tror de gör sig jättebra som badrumsprydnad. Men jag blir ändå väldigt nyfiken på hur drömrullen ser ut när den är utrullad... :-)
  Till helgen tänker jag göra din lingonglass, fast med blåbär. Ska också ha kolasås till och så ska jag baka havreflarn, tror det kan bli gott. Tack för all inspiration som din blogg ger! :-)

  SvaraRadera
 6. Söta kaka med noll kalori hihi ;) först tror jag att de är riktigt hihi

  SvaraRadera
 7. i say: låt de ligga som de ligger, det är fantastiskt fint!

  SvaraRadera
 8. Ursöta, jag kan förstå att du inte vill rulla upp dem ;) Jättebra idé till en bra gå bort present också! (blev lite sugen på drömtårta)

  SvaraRadera
 9. Ha ha, jag blev faktiskt lite lurad. Tycker alltid du får så fina presenter av dina vänner. Du måste vara en fin vän!
  Vad gäller räkorna. Använder du scampi får du steka dem innan eftersom de brukar vara råa. Använder du vanliga räkor (rosa=kokta) så kan du marinera dem och trä på spett. Du kan kika under 'skaldjur' hos mig så finner du marinader, men också annat man kan göra med tex blåmusslor och pilgrimsmusslor till bufféer. Mycket jobb du vill lägga ned på maten beror på hur många ni är och hur mycket tid du har att förbereda.

  SvaraRadera
 10. lovar att inte talla på dem :-)

  SvaraRadera
 11. Så underbart fina, jag skulle heller inte vilja använda dem!

  SvaraRadera
 12. Vad roliga och fina! :) Snäll vän du har.

  SvaraRadera
 13. Å va söta! Helt underbara! Och jag älskar bilden på Bally, han ser så sugen ut. Ge han en kotlett för tusan ;-) kram Anna

  SvaraRadera
 14. Så söta! Min son trodde inte riktigt på min när jag visade bilden. :-)

  SvaraRadera
 15. Helt otroligt söta!!!Cannelonireceptet ovan verkar inte dumt heller:) trevlig helg! kram.

  SvaraRadera
 16. Gud så fina!!! Jag trodde det var en riktig tårta och rulltårta först, när jag tittade snabbt på bilden. Din blogg är jättefin!

  SvaraRadera
 17. Så söta! :) Jag har sett något liknande på en svensk webshop. Tror det var små bakelser, eller kanske glassar. Haha lite glömsk, men några var handdukar ihoprullade i glas i alla fall.

  SvaraRadera