fredag 15 oktober 2010

Allt om Mat - Stora kokboken

Allt om Mats nya tegelsten till kokbok är ett riktigt bra tillskott till vilken bokhylla som helst. Jag fick den i födelsedagspresent av min fina kompis Tessan när hon var här och hälsade på under skördefesten. Man får alltid så bra presenter av Tessan... :-)

Boken är indelad i flera olika kapitel, som till exempel vardag, påsk, bröllop, jul.... listan kan göras lång. Men så är ju boken ganska tjock också.

Dryckestips varvas med förrätt, huvudrätt och efterrätt.

Brunch! Jawohl!!

Bilderna i boken håller väldigt hög klass, ifall man inte lagar mat så ofta så kan man ha den till att bara bläddra i och njuta av... Trevlig fredagskväll på er nu! Jag ska hem och korka upp en flaska kylt, vitt vin, och njuta av att det är helg!

12 kommentarer:

 1. Åhh det där är den kokbok som jag suktar allra mest efter just nu! Jag har alla Allt om mat´s Fredagsgourmet och lagar mycket mat ur dem. Ska bli spännande att köpa den där kokboken också och se om den håller samma mått! :-)
  Har du lust med ett länkbyte förresten? Jag gillar din blogg!

  SvaraRadera
 2. Ha en trevlig helg!

  Kul att se dig i Barran-panelen!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Håller faktiskt på att lägga in om just denna kokbok i vår blogg! DEN ÄR HELT FANTASTISK!
  Jag kan bläddra i den i timmar! Perfekt kokbok!
  Hoppas allt är bra med dig annars! KRAM

  SvaraRadera
 4. Den där boken får man om man beställer en gratis värdering av Bjurfors här i Göteborg :)

  SvaraRadera
 5. Jag har också kikat på den kokboken, just för den har så fina bilder. Får se om jag slår till och köper den.

  Skål på dig förresten! Själv sitter jag och smuttar på ett glas rött. Trevlig helg!

  SvaraRadera
 6. Verkar vara en bra kokbok, får ta och kika i den när jag är i bokhandeln nästa gång.

  SvaraRadera
 7. I love your blog!

  Go to our site..italian cousine :)


  http://whitedarkmilkchocolate.blogspot.com/

  SvaraRadera
 8. Kul att du tar upp den. Såg den i bokhandeln häromdan. Men jag ska nog se till att läsa alla kokböcker hemma innan jag köper fler. :) Eller flytta till större lägenhet :)...Hoppas allt är bra med dig. Jag har också saknat bloggvärlden och dig. Kram.

  SvaraRadera
 9. Ska köpa den på mässan nu som kommer. Om man är Allt om Mat prenumerant så kan man få den för endast 150 kr. Ute i handeln kommer den att kosta över 300 kr.

  SvaraRadera
 10. Hej! Såhär tre år senare, tycker du fortfarande att det är en bra kokbok? Använder du den ofta eller är den mest i köket som pynt? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hmm, det ska erkännas att det var ett par år sedan jag bläddrade i den. Men den är ju fortfarande bra! Ska nog damma av den i helgen. Vem vet, jag kanske hittar nåt nytt? ;-)

   Radera
  2. Hehe det blir lätt så med kokböcker, de försvinner på hyllorna :) Ska till Ullared i morgon och tror den finns billigt där. Allt om mat brukar ju ha bra recept så det blir nog ett köp! Tack för svaret!

   Radera