måndag 11 oktober 2010

Butter boy!

Nu är jag hemma igen efter en härlig helg i Stockholm där jag besökt ett par av mina allra bästa vänner, och stått i företagets monter på Hem&Villa-mässan. Igår kväll på Brommas flygplats var jag skrämmande nära att hamna i Sundsvall istället för i Kalmar, jag gick till fel plan och kom på det precis när jag klev upp för planets stege. Hu. Och hade jag hamnat i Sundsvall hade inte Olof och Bally kunnat sjunga för mig imorse, eftersom jag fyller 29 idag. Åldern man aldrig slutar fylla... ;-) Tillbaka till helgen i Stockholm, så åt vi god mat, både thailändsk och italiensk, (Trattoria Romana i Gamla Stan är toppen!) hann med en sväng på stan och trevlig presentutdelning. Jag älskar att fylla år. Men för att förklara bilden ovan, så illustrerar det Olofs och min söndagsmiddag när vi äter majs med smör, och använder världens bästa majssmörare - Butter Boy!

Louise fyndade Butter Boy när hon var i New York för några veckor sedan, och det är den perfekta gåvan till oss som älskar att dränka majsen i smör! Man fyller den lilla figuren med en skiva smör, tippar av hatten på den, vänder den upp och ner och smörar sin majs. Genialt!

10 kommentarer:

 1. Hipp hipp hurra! Grattis på födelsedagen! Hoppas du får en riktigt god tårta idag. Kram.

  SvaraRadera
 2. Grattis kompis! Och tack för senast, har redan börjat fundera på aktiviteter och måltid när ni kommer till oss :-)

  SvaraRadera
 3. Nämen GRATTIS gumman... ja nä man slutar aldrig fylla år efter 25 vet du väl :P

  SvaraRadera
 4. GRATTIS på födelsedagen!!!! Hoppas du får en helt underbar dag och blir uppvaktad massor!!! Kramar Anna

  SvaraRadera
 5. STORT GRATTIS !! Hoppas du får en bra dag.
  Butter Boy, vilken grej !!

  SvaraRadera
 6. Grattis på födelsedagen får man ju lov att säga då! :-) Den där Butter Boy var ju riktigt smart. Påminner mig ännu mer att jag vill till USA/New York.

  SvaraRadera
 7. Hipp hipp hurra och GRATTIS på din dag!!!!

  Vilken supersmart grej!

  Vi tar till oss alla Stockholmstips, det bär snart iväg dit för vår del (om allt går som det ska!) Ska genast googla på restaurangen i G.S.
  Ha en fortsatt härlig kväll!

  SvaraRadera
 8. hipp hipp hurra i efterskott! låter ju som att du fick en alldeles strålande födelsedag!

  SvaraRadera