torsdag 14 oktober 2010

Fika på Kivikås

Förutom att hamstra äppelmust på Kivikås kan man även fika! Vi tryckte ner en riktig kvalitetsfika, ackompanjerat av världens godaste Chai Latte. Den var så god att jag blev helt till mig.

Den grillade paninin var inte dum den heller. Den var fylld med mozzarellaost, pesto och soltorkade tomater. Funderar seriöst på att investera i en smörgåsgrill efter det här.

Fina Louise och jag myser. Louise lärde jag känna när hon blev tillsammans med min barndomskompis Calle som jobbar till sjöss. I somras gifte de sig i Kalmar Slott, och festen (med marint tema :-) ägde rum på en äppelgård utanför Kalmar. Det var en alldeles underbar tillställning, och för den nyfikna finns bröllopsfotona att beskåda här, det är Olof som har fotat.

Nu börjar det bli för kallt för att sitta ute på gårdsserveringen, men misströsta icke, det finns bord inomhus också!

7 kommentarer:

 1. En kalmarbo som jobbar till sjöss, ovanligt ;) Drack min första chai latte för inte så längesen, gud vad gott det var!

  SvaraRadera
 2. Måste ta och testa chai latte en dag, hört så mycket gott om det.
  Härlig Kivikstur ni haft, skönt att komma iväg på lite småresor ibland.

  SvaraRadera
 3. Det är så härligt att fika och äta borta, kanske för att man inte gör det så ofta. Jag kollade in bröllopsfotona och de var jättefina, väldigt vackert med en blomsterkrans i håret.

  SvaraRadera
 4. Er fika såg riktigt god ut!

  SvaraRadera
 5. Det ser verkligen jätte härligt ut och gott ;P
  Får bli ett måste om/när jag är i Skåne nästa gång ;)

  SvaraRadera
 6. Ååå vad sugen jag blev på latte! Var evigeter sen sist..

  Ha en fin dag!

  SvaraRadera