måndag 4 oktober 2010

Kanelbullens dag

Idag är det kanelbullens dag! Det får absolut bli kanelbullar till fikat på jobbet i eftermiddag. Tills vidare väntar jag spänt på att vispgräddens dag ska lanseras. Eller smörets. Ett önsketänkande helt och hållet från min egen sida.

8 kommentarer:

 1. Man får hitta på lite egna dagar!:) Försökte lura i min kollega att det var biskviernas dag imorrn så han kunde baka det, men det gick inte....:)
  Här blev det en smaskig kanelbulle till lunch så jag slipper baka när jag kommer hem....

  SvaraRadera
 2. Håller med, flera gottegrisdagar borde införas! :) Cupcakesdagen en gång i veckan och mjölkchoklad-dagen är några som jag gärna skulle se..

  SvaraRadera
 3. Härliga stora bullar du fått till! Här har jag just plockat ur mina ur ugnen. (Lyckades baka utan strömavbrott trots monsunregn som brukar ge avbrott - ibland har man tur!!)
  Åsa

  SvaraRadera
 4. Gräddtårtans dag finns om inte annat. Jag trodde att den var under sommaren, men det visar sig att den var igår, första söndagen i oktober: http://sv.wikipedia.org/wiki/Temadag

  SÅg just att det är kladdkakans dag 7/11 =)

  SvaraRadera
 5. Vi röstar på champagnedag, salmiakdag, vingummidag och kanske en sockervaddsdag... kan nog hålla på länge till med olika bra dagar.

  Har just satt i oss några kanelbullar som en god vän överraskade oss med, så gott!

  SvaraRadera
 6. Ja cupcakesdagen och lösgodisetsdag och glassensdag borde verkligen införas, blev allt lite kanelbullsbak idag

  SvaraRadera
 7. hurra för kanelbullen på kanelbullens dag!

  SvaraRadera
 8. Tycker du ska pricka in några bra dagar i almanackan, jag lovar att stödja dem till fulla på min blogg. Blir vi bara tillräckligt många som skriver om det så slår det säkert igenom. Lycka till!

  SvaraRadera