fredag 26 november 2010

Smaksatt vispgrädde

I den varma chokladen i det förra inlägget hade jag använt vispgrädde smaksatt med choklad som topping. Den uppmärksamme kanske noterade att grädden inte var vit. Men å andra sidan kanske ni har bättre saker för er än att analysera vilken färg det är på grädden i min mugg... Grädden är i alla fall smaksatt med 70% -ig choklad, och den andra nyheten som Arla släppt i kyldisken är vispgrädden med smak av jordgubb. Båda gräddsorterna är goda, men jag tycker att den med jordgubb är klart godast. Olof röstade för chokladen. (Han har samma chokladbegär som många tjejer har en gång i månaden. Fast han har det hela tiden.) De båda gräddsorterna är finfina komplement till t ex en kladdkaka, men skulle jag behöva välja skulle jag ändå välja vanlig, hederlig vit grädde. Originalet är alltid bäst.

2 kommentarer:

  1. Har provat båda sorterna och de är himla goda :-) , chokladgrädden blev perfekt att använda i chokladglass

    SvaraRadera
  2. Jag har också testat båda, MEN jag håller med dig! Vanlig grädde blir det nog även för mig i framtiden! Fast annars håller jag nog med.... Olaf, choklad va min favvo! Trevlig helg o kram från ett vitt Skåne!

    SvaraRadera