söndag 21 november 2010

Söndagsfrukost med amerikanska pannkakor

Frukosten smakar alltid godast på söndagar. Då har man gott om tid, kan sitta och bläddra i DN Söndag och vältra sig i amerikanska pannkakor. Eftersom syrran och Vimal har varit här i helgen har det fjäskats med både scones och pannkakor. Man måste ju göda dem lite. Receptet på amerikanska pannkakor hittar ni här, och bästa toppingen är tinade blåbär, skivad banan och stora mängder lönnsirap! Synd att det inte är helg oftare.

9 kommentarer:

  1. Håller med! Helgfrukost är fantastiskt! Många koppar kaffe, läsa tidningen noga och stor frukost. Oftast brukar det bli en lång sovmorgon då frukost och lunch slås ihop!

    SvaraRadera
  2. Amerikanska pannkakor är så gott :-)

    SvaraRadera
  3. Värsta hotellfrukosten ju, mums. Evigheter sen vi gjorde en sån riktigt brakfrukost.

    SvaraRadera
  4. Underbar blogg, dreglar över dina pannkakor och önskar kilon och lchf all världens väg...

    SvaraRadera
  5. det var alldeles för längesedan vi åt amerikanska pannkakor till frukost i det här hushållet. mina favoriter är med blåbär och lönnsirap, det är galet gott!

    SvaraRadera
  6. Oj vad gott det ser ut! Du kan få komma hem till mig någon söndagsmorgon och göda lite ;-)

    SvaraRadera
  7. hm, får se vad vi hittar på tills ni kommer till oss... :-) bara ett par veckor kvar ju! kram

    SvaraRadera
  8. Ja det är ju så gott med amerikanska pannkakor, vi gör det ganska ofta på söndagar :) har upptäckt att det funkar bra med vanlig sirap om lönnsirapen är slut. :)
    Det här såg jättesmarrigt ut!!

    SvaraRadera
  9. Åh, det var evigheter sen jag åt amerikanska pannkakor. Gud vad sugen jag blev nu! :)

    SvaraRadera