fredag 25 mars 2011

Fredag!

Den här helgen har börjat riktigt bra! Jag har vunnit en tävling hos fina Malenami, och nu sitter jag i soffan och sippar vitt vin och läser alla härliga bloggar som finns därute, samtidigt som Olof lagar en middag som jag handlade ingredienser till sent igår kväll. Det tog mig ungefär en kvart att hitta var affären gömde sin mozzarella. Jag vandrade omkring i ostavdelningen så länge att folk måste trott att jag har en pervers böjelse för ostar. Eller att jag bara är konstig. Men vi ska inte äta enbart mozzarella. (Även om det inte hade varit något fel med det.) Osten ska få sällskap av små plommontomater, basilika och spaghetti också.


Kvällens fredagsvin heter Boulder Bank och är ett friskt vitt vin från Nya Zeeland. Jag blev rekommenderad att köpa det på Systembolaget, med indikationen att det skulle passa gott till våriga primörer som sparris, men även getost, fisk och skaldjur. Förhoppningsvis även spaghetti med svårflörtad mozzarella. Trevlig fredagkväll på er!

8 kommentarer:

 1. Det är faktiskt ett av mina favoritvin!

  SvaraRadera
 2. Så fin Lichtensteintavla! Hoppas ni får en mysig fredah och en härlig middag.

  SvaraRadera
 3. Det är syrran som har målat tavlan! :-)

  SvaraRadera
 4. Ser ju mysigt ut, påminner lite om någon i Sex and the City:)

  SvaraRadera
 5. haha, pervers böjelse för ostar - har inte vi alla det ;) Jag menar MMMMM mozzarella =D

  SvaraRadera
 6. Grattis till tävlingen..:) men du...var är "Günter-glasses"? Har du dissat dem???

  SvaraRadera
 7. Lyx med en man som lagar mat medans man själv sippar vin och läser bloggar! Inte så lite avis. Skulle jag göra det här hemma skulle vi inte få någon mat ;-)

  SvaraRadera
 8. Grattis till vinsten! Låter som en perfekt fredag.

  SvaraRadera