onsdag 30 mars 2011

Grillpremiär!

I helgen hade vi grillpremiär! En lång grillsäsong med feta såser och mört kött väntar alldeles runt den röda husknuten. Premiärgrillandet bjöd på marinerat fläskkött, sparris och getostfyllda champinjoner.Svärmor och jag satt och solade oss mot den varma husväggen medan Olof var projektledare för grillen. Självklart höll sig Bally inte längre ifrån bordet att han skulle kunna ta hand om eventuell fallfrukt.

Men ett klassiskt tuggben är ju inte så fel det heller, trots att det inte är grillat.

11 kommentarer:

 1. Fy attans vad gott det såg ut! Är ordentligt avundsjuk eftersom jag bor i lägenhet utan vare sig uteplats eller balkong... Ska grilla varenda dag nar jag är hemma i Sverige tror jag!

  SvaraRadera
 2. Gud vad härligt det såg ut. I helgen kommer det fantastiskt väder in i Småland och då kommer jag försöka dra fram grillen och plocka ut alla utemöbler:)

  SvaraRadera
 3. Vi hade också grillpremiär i helgen, men det var inte planerat så det blev inte lika ambitiöst! Getostfyllda champnjoner, mums =)

  SvaraRadera
 4. de där champinjonerna såg ju inte alls dumma ut! förra året grillade vi bara en enda gång, det är ju skandal. jag hoppas på bättring i år, även om det nog får vänta några veckor till. det är nog lite för blött och kallt för att smälla upp grillkalas i någon park ännu. tänk om jimmy bara kunde förstå hur mycket bättre det där med hus med egen trädgård är istället för att sitta i en trea utan balkong ;)

  SvaraRadera
 5. Åh! Jag blir alldeles tokig... Undebart med sol och doften av grillat!

  SvaraRadera
 6. Mmmm, gud vad härligt! Jag hoppas att solen tittar fram till helgen så att man kan få premiärgrilla.

  SvaraRadera
 7. Så härligt de ser ut och skönt att kunna sitta ute och äta. Våren har inte riktigt kommit så långt här ännu men åhh vad jag längtar.

  SvaraRadera
 8. Visst är det gott med grillat ;P
  Tur att gubben är "lite" som Fredde i Solsidan *haha*

  SvaraRadera
 9. Bally är så sööööööööööt!

  SvaraRadera
 10. Ni verkar ha det riktigt varmt :)

  SvaraRadera