tisdag 15 mars 2011

Ny på jobbet

Det har flyttat in en Nespresso Citiz&Milk på vårt kontor. Jag är i extas, och dricker latte efter latte tills jag till slut mår illa och jämrar till min kollega Marija; "Jag mår illa. Jag ska aldrig mer dricka kaffe". Men hon bara skrattar och har till och med börjat ta tiden om eftermiddagarna hur lång tid det dröjer efter första latten innan jag deklarerar min officiella latte-mättnad.

Lattemätt eller inte, det är definitivt värt det! Så här fin är nykomlingen på jobbet, här i full färd med att göra en espresso i en av mina Hello Kitty-koppar som killarna på jobbet av någon outgrundlig anledning inte tycker är tillräckligt manliga att dricka ur.

Kaffet finns i små kapslar som beställs från Nespresso, och jag håller som bäst på att testa mig igenom alla olika sorter för att se vilken jag gillar bäst.

Godaste latten! Jag vet faktiskt inget fik i stan som serverar så god latte som den här maskinen gör. Fikat på jobbet har onekligen nått en ny dimension.

12 kommentarer:

 1. Förut var det latte en dag i veckan och ont i magens likaså. Nu, hör o häpna, är det IBIS ont i magen VARJE dag. Pust, ni skulle vara i mina kläder:- ) Kram Marija

  SvaraRadera
 2. Vilken lyx!! Skönt att få ha sin favvo-kopp i fred...:)

  SvaraRadera
 3. vi köpte en nespresso förra året, den är grym! fast vi har inte den där mjölkskummaren för vi dricker mest espresso. arpeggio är riktigt god, förresten!

  SvaraRadera
 4. Wow, "lyllo", sån måste vi också ha :)

  SvaraRadera
 5. Det e supergott ju :=)
  Fan vad fräscht ;) ;)

  SvaraRadera
 6. Jo, Sofie på Kahls gör den bästa latten ever :-)
  MVH Petra

  SvaraRadera
 7. Åh... en sådan hade man ju inte tackat nej till precis!

  SvaraRadera
 8. Håller med, Nespresso gör grymt gott kaffe. Tycker dina koppar är superfina. Killar... vad vet de, liksom...

  SvaraRadera
 9. Jag har en likadan o gillar den skarpt :)

  SvaraRadera
 10. Efter 3 år med vår Nespresso så går det aldrig att gå tillbaka till presskaffe... eller "agua sucia" som min käre man refererar det som!

  SvaraRadera