tisdag 22 mars 2011

Toast med getost och sparris

Vill man äta varma mackor de luxe ska man pimpa dem med getost och sparris! Detaljerade receptinstruktioner känns överflödiga, det enda man behöver göra är att hälla olivolja på några skivor lantbröd, snabbfräsa lite sparris i en stekpanna och sedan lägga sparrisarna på brödet, och avsluta med att smula över getost. In i ugnen i ca 10 minuter på 225C, sedan är det klart! Perfekt som kvällsmat. Eller förrätt, för den delen. Ett bra vitt vin att dricka till är Boulder Bank från Nya Zeeland.

12 kommentarer:

  1. Snacka om pimpade varma mackor! Så gott!

    SvaraRadera
  2. Så härligt gott det ser ut :-)

    SvaraRadera
  3. Oh la la!!! Flott!! Vårfeelings!!

    SvaraRadera
  4. det kallar jag varma mackor! Lite roligare än den gamla vanliga löken och osten jag brukar köra med ;)

    SvaraRadera
  5. Här snackar vi varma mackor!! Lite annat än våra med tonfisk, ananas och ost ;-)

    SvaraRadera
  6. Ååh sånt här får man inte visa! Ska verkligen prövas inom en mycket snar framtid!

    SvaraRadera
  7. Mmm älskar allt med chevré!

    SvaraRadera
  8. Gott gott! Bra kombo med getost och sparris! Mums!

    SvaraRadera