torsdag 21 april 2011

Förrätt till påsk - fyra förslag

Om man väljer att servera en förrätt på sin påskmiddag vill man så klart att den ska vara vårig! En bra förrätt som går att förbereda i god tid är sparrissoppan. Lika tacksam är förrätten med en skållad tomat och citronsmakande färskost inlindad i parmaskinka. Eller varför inte cocetter med valfri fyllning? Eller sparris. Bara som den är, eller kanske med ugnsrostad parmaskinka och ett pocherat ägg? Det blir det på min påskmiddag! Kanske en och annan bit parmesan också, och några små pinjenötter.

2 kommentarer:

  1. Åt ugnsrostad sparris med parma och parmesan förra veckoslutet och det var utan tvekan den bästa förrätten på länge. Vårig, knaprig, salt, och italiensk men framförallt enkel. Men ska absolut testa på det där cocotte-receptet, för det låter så himla spännande. Älskar ägg i alla former. Ha en riktigt glad påsk Helena! :)

    SvaraRadera
  2. Måste säga att allt ser jättegott ut!
    /Marina

    SvaraRadera