måndag 4 april 2011

Månadens kokbok - Om jag var din hemmafru

Det råder ingen tvekan om att månadens kokbok är Lotta Lundgrens glammiga och nyskapande bok "Om jag var din hemmafru - eller hur man får en vardag att smaka som en lördag". Det här är en bok helt i min smak, för Lotta från TV-programmet Landet Brunsås är riktigt rolig. Det finns alldeles för få matböcker där ute som blandar mat med humor.

Det inledande citatet sätter tonen för resten av boken.

Den här boken är långt ifrån lantlig idyll och Green Gate-blommor, det är snarare Sex and City blandat med humor och mat. Matbilderna innehåller eleganta modereferenser, och jag älskar det!

Bokens foton och bildernas efterbearbetning håller riktigt hög klass. Till och med svårimponerade Olof stod och hummade att "det här är bra på riktigt" när jag premiärbläddrade i boken, och konstaterade snabbt att bokens fotograf är killen som fotar Eva Attlings bilder. Boken går att köpa här, för 209 väl investerade riksdaler.

8 kommentarer:

 1. Nu gor jag slag i saken och koper den! :) Tack for 'knuffen'

  SvaraRadera
 2. Måste allt ta och kika in den nästa gång jag är i bokaffären

  SvaraRadera
 3. Tror faktiskt det kommer att stå ett exemplar i vår bokhylla också snart... Kul med annorlunda kokböcker som dessutom är "läsvänliga".

  SvaraRadera
 4. Så trevligt med en kokbok med humor, de är ju inte så många. Matlagning är så allvarlig många gånger. Se bara på kockarna i juryn i Sveriges mästerkock. Den här ska absolut inhandlas.

  SvaraRadera
 5. Blev såld när jag bläddrade i ditt ex.
  Kram Marija

  SvaraRadera
 6. Vilken rolig bok, som vågar blanda in lite humor!
  Tack för tipset!

  SvaraRadera
 7. Roligt med kokböcker som är lite roliga.

  SvaraRadera
 8. Jag har tänkt köpa den sen jag hörde om den. Den här månaden är det knapert (efterskalv från London-trippen och felkalkylerat med amorteringen) men i maj ska den inhandlas!

  SvaraRadera