torsdag 7 april 2011

Mot Barcelona!

Imorgon åker jag till Barcelona! Jag är taggad till tänderna och kan konstatera att väderleksrapporten utlovar 25 grader och solsken!

Olof och jag bodde ju i Barcelona mellan 2005 och 2006, och har åkt tillbaka några gånger sedan dess. Nu är det dock ett par år sedan vi var där på återbesök och tog de här bilderna. Som alltid dras jag till stadens godsaker likt en geting till en sockerbit.

Jag ser fram emot att dricka café con leche, ingen annan stans smakar kaffe så gott! Några klunkar rioja kan säkerligen också slinka ner. Och en och annan bit serranoskinka. För att inte tala om all annan god mat och frappuccinos på Starbucks...

...och spanande i skyltfönster!

10 kommentarer:

 1. Ha en riktigt trevlig tripp!

  SvaraRadera
 2. Hihi! Söt bild den sista och vill önska dig en trevlig resa!

  SvaraRadera
 3. åhhh vad avis man blir... ;) Ha det så himla mysigt och sen ser du till så han tar MASSOR med kort för det vill vi ju se :)

  SvaraRadera
 4. Åh vill också åka till Barcelona helt underbar stad!! Ha en riktigt bra resa och ät massor av godsaker och glöm för all del inte att fylla på med lite cava vid jämna mellanrum.

  SvaraRadera
 5. Hola amigo! Ha det så kul och upplev "gamla minnen". jag är en Gaudi-fan,som maränger...

  SvaraRadera
 6. Trevlig resa! Jag har varit en gång i Barcelona och gillade staden :)

  SvaraRadera
 7. åh, vad härligt! hoppas du får en finfin resa!

  SvaraRadera
 8. Trevlig resa! Finns ju inget battre an att mota varen utomlands.

  SvaraRadera
 9. Ha en trevlig resa. Skulle inte vara helt fel med lite sol nu :=)

  SvaraRadera
 10. Åh vad underbart! Har aldrig varit i Barcelona men vill gärna dit! Njut en massa! :) Ser fram emot kort när ni kommer hem (kanske du redan gjort eftersom jag är sent ute.. :))

  SvaraRadera