tisdag 17 maj 2011

Kvalitetstid med mattidning

Idag har jag fått hem senaste numret av favorittidningen ELLE Mat och Vin, ett nummer med så vackra och inspirerande sommarbilder på mat att jag kommer att läsa den flera gånger om.

Första läsningen blir i alla fall tillsammans med det allra bästa sällskapet - latte och en ansenlig mängd havrekakor!

8 kommentarer:

 1. Sa mysigt med tidning och goda kakor! Ikvall ska jag ut och ata med tva tjejkompisar, men hade nastan hellre krupit upp i soffan hemma. Men sa fort jag traffar dem sa vet jag att jag kommer att fa kul! Ha en mysig kvall!

  SvaraRadera
 2. Håller med dig till fullo! Det är verkligen favvo tidningen som kan läsas om och om igen! Underbara bilder! Kram Gourmetmorsan

  SvaraRadera
 3. låter som ett alldeles utomordentligt tisdagsnöje! kakorna ser kanongoda ut, är det du som har bakat?

  SvaraRadera
 4. Nu blir jag lite full i skratt. Jag har en trave mattidningar i vardagsrummet, jag skulle kunna sätta pengar på att förra årets buffé- och grillnummer från Elle Mat&Vin har en framsida som är väldigt lik det senaste numret. Mattidning och havrekakor låter förresten som en bra kombo, man blir ju så hungrig annars! ;-)

  SvaraRadera
 5. Fick också vår i lådan i fredags, verkligen en inspirerande tidning det där!

  SvaraRadera
 6. Fick den igår Love it : ) havrekakorna hade jag dock inte ; ) tyvärr! kram Sofia

  SvaraRadera
 7. Åh då kanske den finns i butik snart då?! Jag prenumererar inte så jag får vackert vänta. Men det som väntar på något gott....osv

  Tänk att den tidningen är SÅ bra. Jag kan däremot inte alls med modetidningen med samma namn. Å andra sidan är jag mer matmedveten än modemedveten så det kan kvitta! ;-))

  Ha det gott!

  SvaraRadera