söndag 3 juli 2011

Bröllopsplaner

Om några veckor ska Olof och jag gifta oss! Vi har varit tillsammans i snart elva år, och tyckte att det var på tiden. Vi träffades när han jobbade på Engmans Foto i Kalmar, och jag brukade gå dit och framkalla min film (och alla andras filmer också för den delen) bara för att jag tyckte att han var så söt. Det var före digitalkameran, och det händer mycket på elva år! Vi har hunnit med olika jobb, utbildningar, att bo i flera olika lägenheter i såväl Sverige som Spanien, och nu har vi landat och bor i hus på Öland med vår lille hund och ska snart gifta oss. Allting är med andra ord toppen!

Igår hade jag den bästa möhippa man kan få med världens härligaste tjejer! En dag som innehöll såväl strip-aerobics som matlagning, vinprovning och spa på Törneby Herrgård. Det kommer ett inlägg om min möhippa lite längre fram, men ni kan redan nu gå in hos Emmy-Remsan och läsa ett riktigt kvalitetsinlägg om min fantastiska dag! Ni hittar det här.

28 kommentarer:

 1. Vilket stiligt par gratulerar till kommande giftemålet : ) kram Sofia

  SvaraRadera
 2. Men GRATTIS kära du!! Va kul!!
  Och vilken härlig bröllopsresan ni kommer att få....tycker jag som så gärna skulle vilja åka till Toscana! Ni får bjussa på en massa bilder därifrån sedan! (Ja från bröllopet också så klart!) :-))

  SvaraRadera
 3. GRATTIS!!! Ser fram emot många bilder från er stora dag :)

  SvaraRadera
 4. Grattis! Vad kul :) Plus, vad söt du är där. Påminner mig om söta Maja Gräddnos :)

  SvaraRadera
 5. :) Lika länge som vi väntade innan vi slog till, bra så man känner varandra riktigt ordentligt:) Har varit inne och kollat hos Emmy på din dag, inte illa!

  SvaraRadera
 6. Så fina ni är! Tack för igår. Hade så himla roligt! Kram på dig.

  SvaraRadera
 7. Åh vad roligt, grattis! Vad spännande, hoppas ni får en underbar dag! Jag ska också gifta mig nästa år, är nervös redan nu! :)

  Kram Lisa

  SvaraRadera
 8. å! så mysigt och så underbart att ni fick en riktigt härlig dag, vilket bilderna hos emmy verkligen talar om :-) hade så gärna varit med men fick av förklarliga skäl tacka nej, spapoolen hade svämmat över om jag klivit i... :-) underbart med en så klart helena-passande möhippa för dig! massor av kramar

  SvaraRadera
 9. Vad roligt! Stort grattis till er båda!

  SvaraRadera
 10. Grattis till er båda! Hoppas ni får ett fint bröllop och ett härligt framtida liv tillsammans. :-) Jag såg bilderna hos Emmy, möhippan verkade toppen.

  SvaraRadera
 11. Stort grattis! :D Så roligt!

  SvaraRadera
 12. Stort grattis!!! Läste om din möhippa och skulle kunna tänka mig en likadan om/när jag ska gifta mig. :) Jättefint foto på er båda!

  SvaraRadera
 13. Ahhh, vad kul, stort grattis!!

  SvaraRadera
 14. Grattis till er båda! Ni verkar passa så bra ihop :) Underbart med bröllop!

  SvaraRadera
 15. Åh, grattis =D Tänk att ni inte hunnit gifta er på elva år, det är verkligen inte en dag för tidigt ;) Och du har ju sparat på roligheterna ända tills nu så njut till hundra procent!!

  SvaraRadera
 16. Grattis i förskott! Hoppas att er dag blir underbar (men det blir den, ni spenderar den ju med varann ♥) Massor med kramar! ps på söndag firar vi vår första bröllopsdag! ds

  SvaraRadera
 17. Guuud så spännande med bröllop.. Er dag kommer att bli helt underbar :)
  Önskar er all gott i världen och ser fraemot många fina foton att titta på :)

  Kram Stina

  SvaraRadera
 18. Vad härligt med bröllop! Har sett bilderna hos Emmy från möhippan, ser ut som ni hade jätteroligt.

  SvaraRadera
 19. Grattis - hoppas att ni får en riktigt fin bröllopsdag :-)

  SvaraRadera
 20. se där, grattis så hemskt mycket i förskott!

  SvaraRadera
 21. Men herregud, vad kul! Åh, se till att alla gäster tar en massa finfina bilder under bröllopet, ok? Vi ska gifta oss i augusti nästa år, men det känns så avlägset att jag knappt hunnit tänka på det, haha.

  SvaraRadera
 22. Va KUL!! Grattis i förskott! stort bröllop? litet? hemma? i kyrkan?

  SvaraRadera
 23. Helt underbart!!! Stort grattis och lycka till med bröllopet!!!
  Kram!

  SvaraRadera
 24. Lenita från Bohuslän5 juli 2011 17:58:00

  Jag får gratulera! Vad härligt med bröllop :-)Själv gifte jag mig 1:a advent på Thorskogs slott där stjärnorna på slottet spelats in. Det var ett äkta Narnia bröllop i vintern & julens tecken. Jag önskar att er dag blir lika fin som vår blev och med många härliga minnen att plocka fram. Kram från Lenita

  SvaraRadera
 25. Grattis vad roligt, härligt med ett sommarbröllop!

  SvaraRadera
 26. Vad roligt Helena Grattis. Jag var och kikade hos Emmy och det såg riktigt kul ut. :)

  SvaraRadera