lördag 30 juli 2011

Hemma igen!

Nu är vi hemma på öländsk mark igen efter att ha haft den bästa bröllopsresa man kan tänka sig! Vi har haft en underbar semester i Toscana, och vi har haft en otrolig tur med våra två hotell, som var helt fantastiska. Det första hotellet visade sig vara ett eget trevåningshus med takterrass i en liten bergsby, och det andra boendet var ett gammalt munkkloster som blivit ombyggt till hotell. Vi har ätit oss sprickfärdiga på italiensk mat, druckit goda viner och fräst runt med vår lilla hyrbil i de vackra landskapen. Toscana är precis lika vackert som på bilderna man ser i tidningar. Eller det var faktiskt ännu vackrare i verkligheten. Räkna med att bloggen kommer att bli pepprad med Toscanabilder från och med imorgon! Jag får ju ta igen för den bristfälliga uppdateringen som rådit här på bloggen... Tills dess får ni hålla till godo med en bild från bröllopet som ägde rum för två veckor sedan, en fin bild som mamma knäppte när vi kom gåendes upp för altargången till Wagners klassiska toner.

Det är hur trevligt som helst att vara gift! Nu ska jag bara vänja mig vid mitt nya namn också - Helena Elm!

13 kommentarer:

 1. Grattis till nya efternamnet. Verkar ha varit en mysig bröllopsresa. Vi reste till skottland och det var också vackert, men regnade och ingen värme inomhus!
  Skulle passa på att tacka för din fina blogg, har mest följt sorgliga bloggar om cancersjuka så det är skönt med litet frisk matgladhet som motvikt. Provat flera av dina recept, bla grillad kyckling och polkaglass.
  mvh Helena i Stockholm.

  SvaraRadera
 2. Grattis till giftemålet :) Jättefina är Ni på kortet, vacker brudklänning och fin blombukett. Han ser stolt ut att gå bredvid dej. Lycka till :)

  SvaraRadera
 3. Välkommen hem fru Elm:) det ska bli kul att få se bilder från eran resa! Hoppas ni har njutit ordentligt. Kram från oss

  SvaraRadera
 4. Låter härligt och jag väntar med spänning på bilder :)

  SvaraRadera
 5. åååh vad härligt det låter! ringer dig i dagarna så´jag får höra om allt..:)
  sen får jag väl byta namn i min mobiltelefon från "miss seagren" då rå........pusssssss!!

  SvaraRadera
 6. Va härligt! Jag är själv sugen på Toscana, så jag ser fram emot dina bilder och berättelser därifrån!

  SvaraRadera
 7. Låter ju bara helt underbart! Vi ser fram emot bilder från Italien och er resa!
  Kram Gourmetmorsan

  SvaraRadera
 8. GRATTS, så himla mycket till er båda! Ser ut som att nu fick en hellyckad dag och nu ser vi fram mot fler bilder och rapporter, både från den stora dagen och resan.
  Vi har varit bortresta de senaste tre veckorna och missat ert bröllop helt, men nu ska vi uppdatera oss:)

  SvaraRadera
 9. Kan tänka mig att ni hade en grym bröllopsresa. Italien är ju bara så mycket kärlek!!! God mat, god dryck i vackert landskap!! Ser fram emot kommande inlägg!!

  SvaraRadera
 10. Ytterst stiligt brudpar!! Och ska bli kul att höra allt om er Toskana-resa. Kanske blir lite sena kommentarer eftersom jag far hem till Skåne imorgon och är utan internet för en vecka, men jag läser ikapp när jag är tillbaka!

  SvaraRadera
 11. Bilden från kyrkan är så fantastisk, jag ryser å får tårar i ögonen av välbehag! Ni är så så fina å ser så lyckliga ut! :D Det verkar som bröllopsresa med varit till belåtenhet! Härligt! :D

  SvaraRadera
 12. Grattis fru Elm! :) Det låter som ni haft en underbar resa! Bilden på dig och Olof är jättefin :)

  SvaraRadera