lördag 8 oktober 2011

Höstfint ute

Nu har sommarens vita pelargoner fått vika hädan för höstens pumpor, ljung och någon silverfärgad taggig växt som jag inte vet namnet på. Jag tycker om att säsongsanpassa entrédekorationerna, och är det pumpatider så är det!
Idag har jag som synes planterat och gjort höstfint utanför ytterdörren. Även ljuslyktan har fått åka fram igen, och ska tändas ikväll när vi får middagsgäster.


Bally var självklart med och planterade. Någon måste ju vara arbetsledare också.

7 kommentarer:

 1. Jag älskar när hösten kommer och man kan dekorera med pumpor, det är SÅ fint! Bara man tar bort dem innan de ruttnar, så de inte står kvar till i maj - men något säger mig att det inte är något problem hemma hos dig ;)

  SvaraRadera
 2. Lenita från Bohuslän9 okt. 2011 19:26:00

  Så vackert du gjort med höstdekorationerna! Dessa höstfärger är bara förtrollande! Du har fångat detta fantastiskt fint på fotona :-)) Sen har ni en rackarns söt hund....kan tänka mig att han har en stark personlighet :-))Kram.

  SvaraRadera
 3. Riktigt fint, kanske behöver även vi en sådan arbetsledare hemma hos oss, så vi kan få ändorna ur vagnen...

  SvaraRadera
 4. Haha, ja, Bally har en väldigt stark personlighet. Det märktes framförallt i helgen när han totalmobbade syrrans stackars hund Caddy... Och hur han avundsjukt ska komma fram och pussas och fjäska så fort vi visar intresse för någon annans hund...

  SvaraRadera
 5. Så fint du gjort! Och s trevligt att välkomnas av en ljuslykta.

  SvaraRadera
 6. Du gjorde jättefint! :) Och jag tycker alltid det är kul att se bilder från ert hem.

  SvaraRadera