fredag 9 december 2011

Filmtajm!

Härliga fredag! Ikväll får det bli movienight! Olof och jag har som tradition att varje december titta på Love Actually och The Holiday för att verkligen komma i julstämning. Enligt mig är de två av de allra bästa julfilmerna! Vilka julfilmer gillar ni?

6 kommentarer:

 1. Är det säkert att Olof är lika taggad inför er årliga julfilmkväll? Eller mutas han på något vis ;-)
  Ha en trevlig helg! Blir ännu mer sugen att smida framtidsplaner när jag ser ditt inlägg från Gårdby. Tänk om vi kunde ta över Kullzenska...

  SvaraRadera
 2. Mina två absoluta favoritfilmer! Måste med kolla på Love Actually snart, The holliday ser jag året runt. :)

  SvaraRadera
 3. Haha! Denna tradition finns även i vårt hem! Ett år upptäckte jag till min förskräckelse att någon lånat Love Actually utan att lämna tillbaks så jag åkte och köpte en ny. Bästa julfilmerna!

  SvaraRadera
 4. Fina filmer.... scrooge, en julsaga är också mysig att se tycker jag!

  SvaraRadera
 5. Lenita från Bohuslän10 dec. 2011 17:57:00

  Visst är dessa två filmer underbara! sett dom några ggr och man tröttnar aldrig :-) Underbart att mannen oxå sitter med när det vankas romantik på filmduken,har turen att ha en sån här hemma som gärna slukar romantiska filmer. Är oxå väldigt förtjust i "Scrooged" som är en gammal julfilm då man ser vad julens budskap kan ändra tom en gammal sur gubbe "skratt". "Måndag hela veckan" är ännu en rolig och mysig rulle! Önskar er en underbar lördagkväll! Kram.

  SvaraRadera
 6. Jeg elsker også den filmen:-)

  SvaraRadera