måndag 19 december 2011

Jylpyntat

Jag vann kampen om granen! Höhö! Därmed ligger jag risigt till inför nästa år... Men den här julen får jag i alla fall njuta av en stor och burrig kungsgran. Vi har inte klätt den än, men med tanke på alla hundar som kommer att jaga varandra runt granen får vi nog satsa på en ganska sparsamt pyntad gran. Vitrinskåpet däremot har fått se sig pyntat med kransar - min nya obsession. Kransar är ju hur kul som helst!

Man kan ju hänga kransar i stort sett överallt, har jag kommit fram till. Ovanför öppna spisen, till exempel.

I övrigt är jag inte så förtjust i julpynt, jag har aldrig gillat att ha massa tomtar framme. Jag föredrar att plocka in naturen istället, och trycka ner små hyacinter i skålar eller tekoppar.

Och en och annan köpe-attiralj, så klart! Julkuddarna från HM Home gör sig jättebra i fåtöljen...

...tycker i alla fall Bally som brer ut sig över kuddarna och tar mattes läsfåtölj i besittning. Fåtöljen återfås mot fjäsk och tuggben. Eventuellt.

10 kommentarer:

 1. Hello Helena, I'm glad you won the tree contest. It's a beautiful tree. Wishing you and yours a Merry Christmas and a Happy & Healthy New Year.

  SvaraRadera
 2. Vilken cool gran! Jättefin! Härliga kransar du hänger upp. Och vad fin den där tröjan är i ryggen!!
  Kram Linda

  SvaraRadera
 3. Det är ju bara så fint! Alltihopa, granen, Bally och förstås alla kransar! Ja du också så klart. Hos er ser det ju verkligen ut som jul, så mysigt. Hoppas att ni får en riktigt fin jul. Kram från Anna, Mattias, ja Larsson o Julia mé förstås!

  SvaraRadera
 4. Naturmaterial känns ju väldigt juligt även utan tomtar. Du har verkligen lyckats få julstämning och granen blev ju så fin där.

  SvaraRadera
 5. Mysigt ni har det!

  Gillar också din outfit (det vi ser av den) :)

  Cool hund!

  SvaraRadera
 6. Åh, jag längtar tills vi tar in vår gran. Jag var inte med och valde i år... Så nu återstår att se om vi måste möblera om. Berra har en förmåga att ta i rejält när det gäller granval...

  SvaraRadera
 7. Vad kul att ni gillar julpyntet! Och koftan med, för den delen, den är ett reaköp från ett märke som heter By Ti Mo. :-)

  SvaraRadera
 8. Håller med om att en massa tomtar ser för mycket ut. Dina små mästerverk är hur fina som helst, vilken julstämning :)

  SvaraRadera
 9. Hihi, precis sådär ligger Alice på våra soffkuddar också. Har det något med "litenheten" att göra måntro? :)

  SvaraRadera