torsdag 15 december 2011

Lakritskola med flingsalt

Eftersom jag åt upp all kola från julpysselkvällen i stort sett själv, fick jag helt enkelt koka en omgång till. För det är en riktigt populär present att ge bort såhär kring jul, speciellt i en piffig ask! Receptet på lakritskolan är en klassiker vid det här laget, det innehåller turkisk peppar och kolan smakar helt fantastiskt. Får jag bara välja ett enda julgodis så väljer jag utan tvekan det här!

13 kommentarer:

  1. Den kolan är verkligen supergod! En riktigt fin present =)

    SvaraRadera
  2. Den kolan är så god :-9 och vilken snygg ask

    SvaraRadera
  3. Den kolan är definitivt värd en Hermes ask!

    SvaraRadera
  4. Hähä, visst är den? :-)

    SvaraRadera
  5. Så god den är! Hoppat den i år. Gjorde lakritsknäck istället. Tror jag gjorde tre eller fyra omgångar förra året....

    SvaraRadera
  6. Hej!
    Jag har en tävling i samarbete med OBH Nordica som jag tror att du skulle gilla!

    Kom gärna förbi och var med och tävla =)

    Kram
    /Nellie

    http://sockertussen.blogspot.com/2011/12/tavling-vinn-obh-nordicas-nya.html

    SvaraRadera
  7. Åh, dem ska jag göra i helgen! :)

    Bara så du vet så läser jag allt du skriver, även fast jag inte kommenterat på länge!

    och du, en liten idé - ska du inte söka till "halv 8 hos mig"? Dem söker folk nu inför nästa sässong ;)

    /Anna Eriksson

    SvaraRadera
  8. Tack för receptet har gjort dem idag och lagt dem i en fin ask mumma vad goda de var tack igen! kram Sofia

    SvaraRadera
  9. Det där ska jag göra till mor och far :D

    SvaraRadera
  10. Ojojoj. Det här kommer min mamma att älska! Får nog baka i helgen och ta med till Skåne :=)

    SvaraRadera
  11. Försvinnande god.....

    SvaraRadera
  12. Den asken kan du skicka till mig :D

    SvaraRadera