söndag 4 december 2011

Reportaget upplagt

Här kommer reportaget som gick i Barometern igår! Om man klickar på bilderna öppnas de i större format där texten går att läsa. I alla fall om man tar på sig sina läsglasögon. (Såvida man inte har gjort som jag gjorde på jobbet häromdagen, och satt sig på dem. Dumt, mycket dumt.) På vissa datorer behöver man nog öka upp skärmens storleksprocent i rutan längst nere i högra hörnet för att kunna läsa texten när man har klickat på bilden. Till typ 400% sådär.

I reportaget finns det dels en liten intervju med mig, en krönika och några olika recept, som alla finns här på bloggen. Om några veckor blir det dags igen!

Och hörni, tusen tack för alla trevliga och positiva kommentarer om videoklippet! Vad gulliga ni är! Jag har verkligen aldrig gjort något liknande innan, så det var jättekul att ni tyckte om det. Man vill ju inte få ett ruttet gammalt korvskinn hemskickat till sig i rent missnöje, och det verkar som att jag kommer att slippa det! Härligt! Kram på er!

6 kommentarer:

 1. Så himla kul att vara med i tidningen förstår jag! :) Fint skrivet och fina bakverk!

  SvaraRadera
 2. Så härligt.. vilket underbart reportage :)

  God jul på dig gumman, hoppas ni får en riktigt härlig jul med massa onyttigheter :)

  Mvh Stina

  SvaraRadera
 3. Så kul med ditt reportage i tidningen😃 trevlig 2:a advent önskar jag dig! Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Vilket proffs du är. :D

  SvaraRadera
 5. Vad härligt att få läsa det också, och inte bara höra talas om det! Jag är djupt imponerad - på riktigt - det här passar dig så bra, så bra!

  SvaraRadera
 6. Vad kul att läsa ditt reportage! Fin text och fint upplagt. :)

  SvaraRadera