söndag 5 februari 2012

Hemma från Mariannelund

Hej kära vänner! Nu har vi kommit hem från Mariannelund där vi har tillbringat en jättemysig helg med Olofs pappa och hans fina fru Anette. Men vad kallt det var! -24 grader när det var som kallast. Huga. Inte för att det har gått någon nöd på oss, det gör det sällan när man besöker dem. Vi har smort kråset med födelsedagsmiddag för Olofs pappa, inte en utan två desserter, Melodifestival och kalla promenader i gnistrande, knarrande snö som sedan har avslutats med varm choklad med vispgrädde och marshmallows. Hoppas att ni också har haft en härlig helg!

9 kommentarer:

 1. Det lät som en riktig toppenhelg! Det finns inget bättre än varm choklad efter en kall promenad! :D

  SvaraRadera
 2. Det där låter som en riktigt härlig helg! Kram Linda

  SvaraRadera
 3. Två efterrätter, det var inte illa:) Marshmallows, det kunde vi ju haft i vår chokladdrink också, måste vi ju komma ihåg till nästa gång.

  SvaraRadera
 4. Myyyyysigt och du är fin som alltid : ) kram Sofia

  SvaraRadera
 5. Åh, minnen!
  Jag bodde i Mariannelund i nästan tre år när jag var mindre. Älskade det! Liten mysig stad (samhälle?!) och karamellkokeriet går ju inte av för hackor!! ;-)

  SvaraRadera
 6. Åh, finaste tunikan ;-) Idag hittade jag av en slump en påse gömd i Berras garderob, med en svart i!

  SvaraRadera
 7. Vilken toppen helg, bortsett från kylan...lite väl kallt nu för min smak ;)

  SvaraRadera
 8. Whoopies är underbart gott och kan varieras i en mängd olika kombinationer. Påminner om cupcakes, bara platta och lättare att äta ;) Så tycker absolut du ska testa!

  SvaraRadera
 9. Det låter underbart! Schysst med flera desserter :) De där ostbollarna hade jag lyckats missa häromdagen, låter gött! Kram Anna

  SvaraRadera