söndag 11 mars 2012

Helgfika!

Jag älskar lugna helger när man bara kan ta det lugnt och fika i soffan tillsammans med vänner, och sitta i flera timmar och prata och umgås. En sådan fika hade vi härom helgen, tillsammans med min kära grannfamilj. Okej, vi har väl kanske inte bott grannar sedan jag flyttade hemifrån, men jag bor ju faktiskt bara en kort promenad därifrån numera, och de kommer ändå alltid att vara mina grannar, oavsett var vi bor.

Liv (Kitchen-Aid-vinnaren Liv, om ni kommer ihåg?) hade med sig havreflarn, kolasnittar med ingefära och några helt fantastiska kakor med någon karibisk kaffekräm i. Själv bjöd jag på mintchokladtårta med vispgrädde.

Inte bara de tvåbenta ska ju få sällskap och fika, även de fyrbenta hade roligt tillsammans! Det här är Sookie, Ballys hjärtas dam. Bally är upp över öronen förälskad i Sookie, och när vi är ute och promenerar drar han alltid i kopplet när vi går förbi deras hus, och vill in och uppvakta sin lilla tjej.

För visst är hon söt?

6 kommentarer:

 1. Ja, fikor med vänner och familj är underbart! Jag hade min mormor och morbror här i går, för att smaka på mina tobleronecupcakes. Alltid uppskattat!

  Kram Malin

  SvaraRadera
 2. Mm, sådan helger är underbara! Mumsiga kakor och fina bilder:)
  Kram Suz

  SvaraRadera
 3. Så roligt att du är med i tidningen! Stort grattis! En fantastiskt härlig och inspirerande blogg har du med!

  Kram kram

  SvaraRadera
 4. Jättesöt vovve och jag är inget fan av vovvar annars! :)

  SvaraRadera
 5. ja, hon är fruktanssvärt söt... vad är bally för ras? är han chiuauha blandning?

  och du, den där minttårtan ser helt gudomlig ut, jösses!!!!

  SvaraRadera
 6. Åh vad mysyigt det ser ut :-) Supersöt vovve!

  SvaraRadera