söndag 4 mars 2012

Sköna söndag

Tittar in en snabbis för att önska er en härlig söndagsförmiddag! Här skiner solen från en klarblå himmel, och dagens planer består av vårpromenad och vårfika i solen. Nu har även påskliljorna börjat skjuta upp ur jorden, och hackspetten var i full gång på Ballys morgonrunda tidigare idag.

Tack för alla fina kommentarer om den nya garderoben! Olof lapar i sig allt beröm och smackar nöjt. Själv fjäskar jag med fika. (Det var förresten någon som undrade om den grå tunikan som hängde på en ställning därinne, och den är från märket Lucky Lina, och kan hittas här.) Ha nu en riktigt härlig söndag! Jag återkommer senare ikväll med vinnaren av den automatiska såsvispen. Tävla kan ni fortfarande göra här.

7 kommentarer:

 1. Njut av det underbara söndagsvädret!

  PS. Du har väl inte missat Pav Bhaji på min sida? Vimal vet nog vad det är misstänker jag! ;)

  SvaraRadera
 2. Har precis kommit hem efter att ha tillbringat ett dyn på Kurortens SPA i Varberg. Mmmm, har njutit fullständigt kan jag meddela. Nu måste jag dock jobba resten av dagen, men det hemifrån i alla fall.

  Ha en bra dag!

  Kram Malin

  SvaraRadera
 3. Å va härligt, hoppas ni får en fin eftermiddag! Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Så härlig tunika du har! Vårfräsh ;)

  Ha en härlig dag!

  SvaraRadera
 5. Vilken fin bild :) O du, jag är oxå lite imponerad (o avundsjuk på din garderob..) Funderar på om barnen kan dela rum, så kan jag oxå göra en "walk-in" (ha ha) Här strålar oxå solen - bästa tiden på vinterna har börjat - dvs vårvintern! Ha en fortsatt trevlig söndag!

  SvaraRadera
 6. Lenita från Bohuslän4 mars 2012 16:41:00

  Vilken fin bild på dig och Bally! Du är ju så vacker:-)Söndagen har vart härlig då jag och lilla gubben har haft fotosafari uppe i fjällen bland småsjöarna:-) Han är tålmodig som vill hänga på när jag fotar!Soliga kramar från mig.

  SvaraRadera
 7. Vilken fin bild på dig snygging! Förlåt Bally, men matte är här sötast :-)

  SvaraRadera