tisdag 17 april 2012

Soligt i trädgården

Häromdagen var det riktigt soligt och varmt ute, och vi passade på att göra lite fint i trädgården. Det är fascinerande med alla små lökar som poppar upp både här och var, och vi kan inte annat än vara tacksamma mot husets tidigare ägare för en hel del av blomsterprakten. Jag ser fram emot när blåregnet börjar blomma i blålila, tunga blomklasar i juni. Just nu ser det stendött ut, men det gör det å andra sidan alltid så här års.

Penséer däremot är tacksamt! Nu har vi flera krukor fulla.

Till och med tulpanerna har slagit ut, och till vår stora förvåning är det inga objudna trädgårdsgäster som har ätit upp dem än.

Fika på terrassen är ett måste. Vi åt upp syrrans mans praliner som han gjorde den stora missen att glömma här i påskas. Tråkigt, tycker han - roligt tycker vi!

Bally låg och njöt på en stol i solen tills han blev varm i hela pälsen, och tyckte det var dags att uppsöka skuggan för första gången i år.

6 kommentarer:

 1. Ser underbart ut! (Fasiken vad snygg du är kvinna, till och med när du trädgårdsfixar).

  SvaraRadera
 2. Vad fint du gör! Ser härligt våraktigt ut! Och lille Bally ser solbränd ut ;)

  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Underbart!!! :) Save me a seat! :D

  SvaraRadera
 4. Lenita från Bohuslän18 apr. 2012 17:12:00

  Härliga vårbilder! Här är det kallt som sjuttan...brrrr! Nu längtar vi för fullt efter värmen :-)Kram på dig!

  SvaraRadera
 5. Oj vad det ser härligt ut. Jag längtar efter mitt egna lilla hus när jag ser dina bilder. Tänk att få stå å trädgårsfixa, äta ute, låta voffsingen ligga och värma pälsen. Ser helt underbart ut! :)

  SvaraRadera