tisdag 1 maj 2012

Superenkla getoströran

Den här getoströran är perfekt till grillat kött, speciellt nötkött, och är så enkelt att göra att vem som helst kan svänga ihop den på två röda. Och den är supergod!! Men det kan man ju tacka getosten för, getost kan ju piffa upp vilken gudsförgäten grillsås som helst. Egentligen. Den här röran, eller såsen om man hellre vill kalla den för det, räcker fint till en grillmiddag för fyra personer.

1 burk (2 dl) crème fraiche
100 g getost
flingsalt
grovmalen svartpeppar
ev. en liten kvist rosmarin till garnering

Mosa getosten med en gaffel, och rör samman den med crème fraiche. Krydda med salt och peppar, och garnera eventuellt med en kvist rosmarin.

7 kommentarer:

  1. Galet gott och gaaaaaalet fin bild!!!

    SvaraRadera
  2. Mums, låter gott! Jag har lärt mig att tycka om getost för några år sedan och är nu fast :) Glad första maj!

    SvaraRadera
  3. mmmm, älskar getost! Den ska jag göra i sommar. Har gjort samma fast med fetaost innan.

    Hoppas ni hade en trevlig valborg!

    Kram

    SvaraRadera
  4. Håller med dig!! Getoströra gör jag också ibland. Blir alltid lyckad både till grillat kött och grönsaker.

    SvaraRadera
  5. Kan bara hålla med - grymt gott! Vad passar inte ihop med en getostcreme?!

    SvaraRadera
  6. Mums! Jag gör en liknande med feta med - riktigt gott det med. :)

    SvaraRadera