torsdag 17 maj 2012

Trädgård och rabarber

Idag har vi (läs Olof) ägnat oss åt trädgårdsvård, och vår gräsmatta har gått från att vara charmigt bohemisk till välvårdad. Vilket otvunget påminner mig om att jag borde raka benen.

I afton har vi (eller, ja, Olof då) grillat igen. Men är det inte det som den här långhelgen är till för, att grilla och äta gott? Nu vankas det i alla fall rabarberpaj. Vi hörs imorgon igen!

7 kommentarer:

 1. Rabarberpaaaj, med vaniljvisp, åh jag började nästan gråta, har vart sjukt sötsugen ända sen middagen!! TACK för dina kommentarer på mi blogg, du är lite av en idol för mig så blir så glaaad :)

  SvaraRadera
 2. Jag ääälskar rabarbet, rabarberpaj rabarbersaft.. åhh snälla spara lite rabarber i rabatten tills vi kommer så vi kan göra rabarbersaft!!! :D :D Kram sötis

  SvaraRadera
 3. Åh, så gott med rabarber :) Jag blev idag sååå glad, då jag hittade rabarber i affären. Så det blev rabarberpaj hemma hos oss också, med vaniljglass :)

  SvaraRadera
 4. Vilken fin trädgård ni har, och så härligt med rabarber!
  Carina

  SvaraRadera
 5. Njut av långhelgen! Här är det jobb som vanligt, men inte dumt det heller!

  Kram Mariette

  SvaraRadera
 6. Vilken underbar trädgård!! Älskar rabarber. Ska nog också få till en rabarberpaj i helgen hoppas jag!

  SvaraRadera
 7. hahaha, underbar kommentar om benen!! det är nog många kvinnor som kan känna att det behövs en vår-ansning både här och var :D of eftersom det varma vädret kommer hit (till västkusten iaf) redan till helgen så får man nog sätta fart ;)

  SvaraRadera