tisdag 25 september 2012

Fördelen med att fota mat

Så här såg det ut i söndags eftermiddag när vi fotade bilder till matreportaget som jag just nu sitter och skriver. Fördelen med att fota maten ihop med ett glas vin är att det är helt legitimt att dricka upp det där glaset sedan, för att slänga ut det vore ju ett helgerån. Olof tycker att vi borde ta det hela ett steg längre och börja fota mat som passar till whisky. Hrm, ja. Nu ska jag skriva vidare. Trevlig tisdagkväll, kära vänner!

12 kommentarer:

  1. Fantastiskt sätt att förena nytta med nöje :-)

    Kram Ellinor

    SvaraRadera
  2. Haha...det klart att man måste njuta av ett glas vin mitt på dagen:)

    SvaraRadera
  3. Haha....beror väl på arbetsgivaren....;)

    SvaraRadera
  4. Håkan tycker att Olof har helt rätt, whisky it is!

    SvaraRadera
  5. Lite fördelar måste man ju ha när man sliter som man gör, visst? ;o)

    Kram Malin

    SvaraRadera
  6. Åh, vad jag älskar sånna här "bakom kameran" bilder!!! Jag kämpar här hemma för att lära mig hur man bäst fotar mat så att den faktiskt ser aptitlig ut, himla klurigt! :)

    SvaraRadera
  7. Vilka fullkomligt underbara inlägg jag läst ikapp mig på här nu!
    Ljuvligt!

    Och vad fin du var som cover girl!

    Kram Mariette

    SvaraRadera
  8. Det är klart man inte vill slänga ut ett glas gott vin :-)
    Jag gillar inte den mörka årstiden för det gör det så mycket besvärligare att fota. Har du några bra tips vad gäller att fota då det är mörkt ute? Man vill ju få till bra ljus men ändå så vill man ju att ljuset ska falla naturligt.
    Kram!

    SvaraRadera
  9. Underbart! Tycker absolut att Olof ska börja fota rätter som passar till whisky. Gör inte en massa olika desserter det ;-)

    SvaraRadera
  10. Desiree - förlåt för gruvligt sent svar på din kommentar! Fototips i mörkret, hmm... stativ är himla bra. Och blixtar. Har man ingen blixt är det bra med några lampor, gärna riktningsbara sådana, med rejält med flås i.

    SvaraRadera