onsdag 26 september 2012

I svampskogen

Söndagsmorgonen den gångna helgen inleddes som sagt med hundpromenad och svampjakt i skogen kring Mariannelund. Här står jag och spanar för fullt efter kantareller.

De alltid lika pålitliga och tacksamma fynden lingon och blåbär fanns det gott om.

Bally poserar med sitt byte i sann jakthundsanda. Det är bara en fasan som fattas. Visst ser han mallig ut? Inte för att han direkt hjälpte till att hitta svampen, men ändå. Han går på charm, helt enkelt.  

7 kommentarer:

 1. Vilken trollskog, tänk så kusligt mitt i natten...

  Kram Malin

  SvaraRadera
 2. UNDERBARA bilder vilken fantastisk fotograf du har till man och trevlig är han också och du med : )) Du ser ut som en vacker sagoälva på första bilden! kram från Hjo där regnet ÖSER NER : ( /Sofia

  SvaraRadera
 3. Hittar ni svampen så kan jag stå för fasanerna. Har en hel familj som bor på åkern utanför huset. Ser ut som en riktigt mysig höstdag. Nu hoppas vi på att denna helg blir lika fin så vi kan njuta av Ystad och Österlen i goda vänner lag! Kram

  SvaraRadera
 4. Little Vintage ligger i Helsingör, inte Helsingborg som jag skrev. Det visste jag så klart, men skrev fel. Så nu får du en anledning att leta dig över sundet alltså :o)

  Kram

  SvaraRadera
 5. Vad härligt det ser ut i skogen men jag avskyr att plocka svamp! Cred till dig som ger dig ut. Måste vara underbart för fina Bally också :-)

  Ses imorgon, vetja!

  Kram!

  SvaraRadera
 6. På charm kan man komma riktigt långt:)

  SvaraRadera
 7. Vilka underbara bilder, ser så fridfullt ut. Och Bally är bara för go!! Kram

  SvaraRadera