fredag 30 november 2012

Äntligen fredag!

Äntligen är det fredag! Den här veckan tycker jag har varit extra lång, och jag ser verkligen fram emot en helg som jag till stor del ska tillbringa i köket. Och inte i barskåpet, som man skulle kunna tro av bilden ovan att döma. Vilket ändå hade blivit svårt, med tanke på att barskåpet inte ens är vårt.

I eftermiddag har lätta små snöflingor singlat ner över Öland, och nu när kvällsmörkret har lagt sig över ön sitter vi i köket och lyssnar till sprakandet från elden i brasan och är mätta på citronpasta, samtidigt som vi diskuterar hur vi bäst ska ta oss an rådjurssteken som vi har tänkt tillaga imorgon kväll.

Önskar er en riktigt trevlig fredagkväll!

5 kommentarer:

 1. Hellre i köket! Inget som lockade mig i det barskåpet ändå...;)
  Trevlig helg!!

  SvaraRadera
 2. Låter som om ni har en riktigt bra helg framför er. Jag ska jobba och jobba och det ska bli så kul, för det är MIN butik!!! MIN MIN MIN, ok och Lars också...

  Kram kram

  SvaraRadera
 3. Jag tycker också veckan varit lång. En tuff jobbvecka så skönt med fredag : ) Mysig bild är det din eller Olofs Whiskey? ; ) kram Sofia

  SvaraRadera
 4. Här blir det snabbmat i dag pga julmarknader och annat. Limegravad lax från Böda hamn kommer vi att mumsa på.
  Kram /Kerstin

  SvaraRadera
 5. Det där ankhuvudet känner jag igen, måste vara någon släkting som också har en sådan för jag får minnen till när jag var liten och barskåpen var ett av de där ställena man absolut inte fick pilla på :)

  SvaraRadera