söndag 4 november 2012

Helgen i bilder

Okej, rubriken är inte helt sanningsenlig. Jag har utelämnat vissa delar ur helgens aktiviteter. Det är helt enkelt ingen som vill se mig i Britneytofs och kasserade pyjamasbyxor, envetet skrubbandes på kakelplattorna i duschen i källaren, där jag har tillbringat inte mindre än fem av dagens timmar. Öland må vara hur trevligt som helst, men det finns en nackdel: all kalk i vattnet. Dagens lärdom - inte låta det gå lika långt till nästa gång jag går loss på plattorna.

Istället för att visa er duschen (som i och för sig har gått från katastrofal till fullt presentabel) får ni se bilder från helgens promenad kring sommarstugan.

Det har varit riktigt novemberväder den här helgen, med tät dimma och tunga regndroppar.


Nu ikväll har vi varit på bio och sett nya Bondfilmen. Jag är inte så mycket för Bondfilmer, jag följde mest med för popcornens skull, men filmen var faktiskt riktigt bra. 

8 kommentarer:

 1. Men du nu har du fel. Vill gärna se dig i den utstyrsel du beskriver, snääääääälla... ;o)

  Ha en bra vecka!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 2. Ser trollskt och vackert ut. Hösten är inte bara mörk utan också väldigt underbar och man har förmågan att se det. Fina bilder!

  SvaraRadera
 3. Härliga höstbilder!
  Skrubba kakel är aldrig kul! Blää....
  Vi ska se bond om nån helg hade vi tänkt. Ingen fantast men något fint att vila ögonen på iaf...

  SvaraRadera
 4. Så vackert det är, man ska verkligen stanna upp och njuta av naturen också när man är ute på promenad och inte bara rusa fram.

  Bond har vi spetsat in oss på att se i veckan, har hört på fler håll att de ska vara bra.

  SvaraRadera
 5. Vilka underbara bilder! Hösten kan vara riktigt vacker. Är ni ute tidigt på morgonen när det är så där dimmigt? Ser nästan trollskt ut.

  SvaraRadera
 6. Verkligen bilder med stämning i, Bally vid planket är som en liten oljemålning...

  Kram på er,
  Mamma

  SvaraRadera