torsdag 1 november 2012

Köttfärsfyllda figurer

Man har ju alltid fått höra ända sedan barnsben att man inte ska leka med maten, men allting är ju relativt. Och så här i Halloween-tider tycker jag att det är helt okej! Det här är faktiskt zucchini, alla tre små figurerna, fyllda med köttfärsröra. Kanske något som kan gå hem bland barnfamiljerna? Recept på själva fyllningen finns här

Tänk att det redan är november! Det är inte klokt vad tiden går fort, jag tyckte det var bara häromveckan som vi satt ute i trädgården och grillade. Och den stackars trädgården ja... den börjar sakta men säkert fyllas av höstlöv, så till helgen får det nog bli en omgång med krattan. Så får vi väl se om det vågar sig hit några spökande Halloween-barn. Eller hallogen-barn, som min mormor brukar kalla dem. Höhö. 

7 kommentarer:

 1. Hallogenbarnen hade säkert mer än gärna ätit dessa fyllda grönsakerna, speciellt när det betyder att de får leka med maten:)

  SvaraRadera
 2. AHHAHAHA nej men gud!! skrattar ihjäl mig! väcker ju ungarna här hemma! va söta!:D

  SvaraRadera
 3. Herregud vad söta, ingen unge i världen kan motstå dem. Hade jag haft småbarn hade jag gjort dem direkt. Tack för en mysig o inspirerande blogg. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 4. Vilka fina! Om man inte får leka med maten i vanliga fall så är det ju kul med en högtid då man får göra undantag! :)

  SvaraRadera
 5. Ha ha underbart heja Olof : ) kram Sofia

  SvaraRadera
 6. Ha ha... Olof är ju bara för söt! Han kommer bli bästa pappan och göra blommig falukorv och sånt där.

  SvaraRadera