tisdag 8 januari 2013

En ny kompis!

Jag har ju skaffat en ny kompis! Denna nystiftade bekantskap måste ju självklart luftas här på bloggen. Förra veckan köpte Olof och jag en Kitchen Aid. Jag har velat ha en jättelänge, och nu tyckte jag att det skulle bli dags.

Vi valde den klassiska och mycket politiskt korrekta färgen crème, och passade på att köpa till en köttkvarn till maskinen också. Olof är pepp på att mala högrev och göra fin-hamburgare. Själv är jag pepp på det mesta, och premiärbakade bröd med den redan i helgen.

Och det gick så bra så! Jag har alltid arbetat degen med elvispens degkrokar innan, så det är ju lyxigt att slippa det nu. Vi valde länge och väl mellan en Ankarsrum och en Kitchen Aid, men i alla recensioner verkade det vara ett väldigt jämnt lopp mellan de där två, så då fick designen avgöra. En Kitchen Aid är ju helt klart snygg att se på!

16 kommentarer:

 1. Grattis:) Jag vet ju att du ville att tomten skulle komma med en men ibland får man sköta saker själv;)

  SvaraRadera
 2. Härligt! Älskar min Kitchen Aid, superbra och så himla snygg dessutom :D

  SvaraRadera
 3. Jag har också en creme och den har gått varm i många år här hemma i köket! I helgen köpte jag till ett korvhorn till min köttkvarn. Ska bli spännande att se om jag är redo för egengjord korv eller om tanken får mogna till sig lite... Kostade hur som helst inte mer än 300, så den kan ju damma ett tag utan att det gör ont! :) Kramis

  SvaraRadera
 4. Jag älskar min ljusrosa Kitchen Aid. Det gör min 2-åriga dotter också. Hon står alltid och pratar med sig själv och speglar sig i den blanka metallbunken. :)

  SvaraRadera
 5. Den är jätte snygg men du skulle ha valt en Bosch eller Ankarsrum i stället de är bättre på degar och att mala köttfärs.
  Ankarsrum duger till kakdegar och att vispa... *sorry

  SvaraRadera
 6. Sluta va så jäkla snygg kompis! ;)

  SvaraRadera
 7. Ja de är verkligen supersnygga!
  Jag har en "wannabe" från Obh Nordica, men den får duga till en amatör som mig;-) Iaf ett tag till, *fniss*
  Ska bli kul och se vad du ska baka allt för nåt nu!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 8. Vilken fin kompis du fått i köket! Nu får ni hålla varandra sällskap där :) Jag kikar också runt men velar och kan inte bestämma mig :) Kram på er!

  SvaraRadera
 9. Min Clooney, alltså min KitchenAid är jag mycket nöjd med :) Har en röd.

  SvaraRadera
 10. Jag har oxå en kitchen aid sen 8 år tillbaka och jag är fortfarande lika nöjd!!!

  SvaraRadera
 11. Den är du värd kompis!

  SvaraRadera
 12. Har också en creméfärgad KitchenAid och älskar den verkligen! Kanske låter konstigt att säga att man älskar en bakmaskin, men det kan man ;)
  Är iaf väldigt nöjd med den!
  Läste i en tidning att en KitchenAid har en livslängd på hela 30 år!!

  SvaraRadera
 13. Åh, så du fick din Kitchen Aid till slut. Den är grymt snygg!

  SvaraRadera
 14. Hurra, en sån bra kompis ni köpt er! Jag valde också färgen Créme när jag köpte min, klassiskt och snyggt.

  SvaraRadera
 15. Jag valde precis som du mellan Ankarsrum och Kitchen Aid. Den stora skillnaden är att Kitchen Aid pryder sin plats i köket medan man helst vill ha Ankarsrum i ett köksskåp. Och det är inte kul att asa fram en tung köksmaskin varje gång man vill baka... Jag är säker på att du gjorde rätt val! Jag har köpt till en citruspress som förgyller våra helgfrukostar med nypressad apelsinjuice!

  SvaraRadera
 16. Hej! Vilken köttkvarn har ni till? Den i metall eller den i plast? Tänkte köpa och undrar vilken som är bättre, vad skillnaden är osv... Tack! :)

  SvaraRadera