tisdag 12 mars 2013

På loppis igen

Kommer ni ihåg när jag bloggade om att jag hade varit på en riktig kvalitetsloppis i Gårdby på Öland kring advent? Nu har jag varit där igen!

Jag älskar verkligen loppisar av det här slaget, och inte heller den här gången kom jag hem tomhänt.

Louise uppskattar alltid en kvalitetsloppis, och var med och fyndade hon också.

Vi fyndade en hel dörr! Det var inte alls något vi diskuterade samma morgon över frukostkaffet. "Om man skulle ta och köpa en ruffig gammal dörr idag, kanske?", utan mer av ett impulsköp. Och så hittade jag en fin gammal trälåda också, och det här lilla avställningsbordet som numera bor i vardagsrummet. Sedan var bilen full, och Olof yrkade på hemfärd. 

Vad ska man då ha en skabbig gammal dörr till, undrar ni kanske nu. Den är perfekt att ha som bakgrund när man fotar! Här står jag och flinar och working the door. Den här dörren kommer nog att dyka upp fler gånger här på bloggen, var så säkra! Och ni som undrar över loppisen - den ligger i Gårdby på östra Öland, bara någon gata ifrån Gårdby Café och Lanthandel. Loppisen heter Hemtrevnad - Gamla vackra ting och just nu har de öppet på söndagar. 

8 kommentarer:

 1. Vilket härligt ställe, dom har gjort det så mysigt!!
  En gammal dörr kan ju vara ett fint bakgrundsmotiv!!!

  SvaraRadera
 2. Jätte fina bilder, blir verkligen sugen på att åk till Öland och gå på loppis.

  SvaraRadera
 3. Mmmm bra tips, vi är ju ganska ofta på Gårdby Lanthandel (och fikar ;o).

  Ha de gott. Cat

  SvaraRadera
 4. Känns som att det snart är dags att ta en tur till Öland och göra en tur "i Helenas fotspår" :o) Tack för alla Ölandstips du delar med dig av!

  //Linda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det får du göra! Öland är hyvens på sommaren!

   Radera
 5. Lenita från Bohuslän13 mars 2013 20:48:00

  Förstår din känsla att strosa omkring på loppis...så kul :-) Ser framemot att få se din dörr in "action"! Sen måste jag bara säga att du är otroligt fin på bilden <3

  SvaraRadera
 6. Ja, du blir ju alltid bra på bild. Men tycker nog du skulle åmat dig lite mer, you are not working the door enough honey ;-)

  Kram kram

  SvaraRadera