onsdag 24 april 2013

Mellan fikastoppen

Här kommer de sista bilderna från helgen i Göteborg. Lika bra att rassla ut dem direkt efter varandra, när man ändå är igång. Den här cappuccinon drack jag på Café Nöller i Haga, och var bara tvungen att föreviga den söta nallen i mjölkskummet. Nog för att man har sett lattelöv förut, men jag har aldrig sett en lattenalle innan! Hatten av till baristatjejen på Café Nöller.

Eftersom vi hade Bally med oss gick vi inte in i så många affärer, utan strosade istället runt i olika stadsdelar...

...där vissa hus var snedare än andra.

Fina Göteborg! Båda mina föräldrar växte upp i de här trakterna, och har alltid pratat så varmt om Göteborg, vilket säkerligen har bidragit till att jag har haft en positiv inställning till staden ända sedan jag föddes.

Och här var det visst fikadags igen, ja. När solen skiner och det är riktig vårvärme ute finns det få saker som slår en finkaffe i solen, speciellt när man har haft turen att få tag i ett soligt bord med lä från vinden. Just här är vi på Da Matteo, som ligger vid de trevliga affärerna Artilleriet och Grandpa.

På Da Matteo rostar de sitt kaffe själva, minsann! Jag stod i kö i minst 20 minuter för att få smaka deras kaffe, men det var det värt!

5 kommentarer:

 1. Nämen jisses vilken söt nalle! Och jag som var så mallig i går för att jag lyckades få till ett hjärta :o)

  Ha en bra dag!!

  Kram Linda

  SvaraRadera
 2. Härliga bilder från Göteborg, det är allt något visst med den staden. Inte utan anledning västkusten är bästkusten...

  Kram
  Mamma

  SvaraRadera
 3. Nallen är ju grymt fin! Ha en fin helg! Kram kram

  SvaraRadera
 4. Fin nalle, måste jag ju knata dit o hoppas på en nalle jag med. Fina kvarter du promenerar i, förbi min rosa port tror jag bestämt, närapå alldeles brevid det sneda huset =)

  SvaraRadera