tisdag 18 juni 2013

Barcelona!

Hallå därute! Jag har inte gått under jorden, vilket man säkerligen skulle kunna misstänka med den rådande bloggtorkan i åtanke. Istället har vi varit i Barcelona, och har precis kommit hem därifrån, därav den dåliga uppdateringen. Barcelona var, precis som alltid, helt underbart. Vi har ätit god mat, strosat i de smala gränderna i den gotiska gamla stadsdelen, träffat våra spanska vänner från den tiden då vi bodde där (2005-2006) och gått längs med stranden på kvällarna. Fler bilder kommer snart, jag lovar! Tills dess - trevlig kväll! Här blir det grillning med en liten hund som har saknat oss.

6 kommentarer:

 1. Barcelona är fint! Vi var där för första gången i februari i år. Ser fram emot lite fler bilder!

  SvaraRadera
 2. Ååh, vad mysigt! Ser fram emot fler bilder! :)

  SvaraRadera
 3. Så fin du är! Gillar klänningen :) Skönt att ni haft en fin semester. Kram

  SvaraRadera
 4. Härligt, härligt! Barcelona är verkligen en underbar stad och har så mycket att bjuda på, vi ser fram mot kommande bilder och rapport.

  Kramar

  SvaraRadera
 5. Det är tur du har instagram, där lever du i allra högsta grad ;-) Ha en härlig midsommar, här är tårtan precis fylld med härlig vaniljkräm gjord på Tahitivanilj ;-)

  SvaraRadera
 6. Vad härligt med semester! Min börjar på måndag, sen ska jag vara ledig till slutet av augusti. Can't wait! Hoppas ni får en fin midsommar!

  SvaraRadera