onsdag 30 oktober 2013

I Höganäs Saluhall

Första gången jag besökte Höganäs Saluhall var i våras, och sedan dess är jag helt fast. När vi var där för ett tag sedan passade jag på att ta de här bilderna.

Vill man inte bara flytta in? Jag skulle kunna sitta där bakom bröddisken och äta surdegsbröd tills någon släpade bort mig. Det enda jag skulle behöva är lite vispat smör, men det har de säkert.


På våningen ovanför serveras varje dag en buffélunch med ett rejält salladsbord, och ska jag äta lunch i Höganäs kan jag inte tänka mig ett bättre ställe att göra det på. Synd att det händer så sällan bara.

Och så finns det en cafédel också, precis utanför ingången till saluhallen. De där bullarna, alltså. Jag har inte glömt dem. Så har ni vägarna förbi Höganäs, eller närliggande Helsingborg, missa inte Höganäs Saluhall. Dessutom ligger den ihop med Butiken Magasin 36 som säljer inredning och kläder, så jag lovar att ni har att göra en stund!

14 kommentarer:

 1. Riktiga "disco-kockor" dom där lila. Skapar stark ha-begär! Fy dig!

  SvaraRadera
 2. Ser ju supermysigt ut, det måste jag besöka snart!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är verkligen värt ett besök! :-)

   Radera
 3. Eller hur är det ett härligt ställe, har även jag bilder därifrån på min blogg nu!! Vi har inte ätit där, det får bli en annan gång. Jag bor ju inte långt bort från Höganäs...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, då kan du ju åka dit ofta! :-) Lyx!

   Radera
 4. Åh, ser helt fantastiskt ut!! Synd att det ligger alldeles för långt bort från mig.

  / Pernilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är verkligen supermysigt. Hoppas att du får vägarna förbi där någon gång.

   Radera
 5. Lenita från Bohuslän31 okt. 2013 19:03:00

  Ooooh! Vilken saluhall.....vill oxå ha en sån här :-) Förstår att du blivit fast och vill återvända. Underbara bilder som jag njuter av :-) Tack för finaste matbloggen Helena <3 Kram Lenita

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack själv för att du är en så gullig läsare! Kram!

   Radera
 6. Vilket härligt ställe! Jag är fascinerad av hur ni alltid lyckas hitta dessa charmiga ställen. Men du är väl som en spårhund när den doftar finfika någonstans ;-)

  SvaraRadera
 7. Jag instämmer helt! Mitt första besök på Höganäs Saluhall var i somras, sista dagen på Mölle-semestern, och gissa om jag var ledsen att vi inte hade åkt dit tidigare! Det blev storinköp som släpades med tillbaka till Stockholm. Underbart ställe där man helt klart vill flytta in!
  Med vänliga matglada hälsningar från Katinka i mitt Kitchen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, jag släpade också hem massa grejer första gången jag var där! Tur att man åker dit med bil. ;-)

   Radera