tisdag 5 november 2013

Vi är nominerade som Bästa Grillblogg i Matbloggspriset!

Bara en kaka till har blivit nominerad till Matbloggspriset i kategorin Bästa grillblogg! Olof och jag är jätteglada och stolta över att bli nominerade till ett så fint pris. Nu är det ju ingen renodlad grillblogg vi har, men juryn tittar såväl på renodlade grillbloggar som på olika matbloggars grillkategorier, och där har vi ju faktiskt samlat en hel del genom åren. Hemma hos oss är det oftast Olof som grillar, själv brukar jag mer experimentera med grillsåser och andra tillbehör. I år har vi inte ställt in grillen i garaget för säsongen, för det där med säsong är ju faktiskt relativt. Enligt oss är det alltid säsong.

Prisutdelningen i den här kategorin och de andra kategorierna i Matbloggspriset sker nu på torsdag på Mitt Kök-mässan i Stockholm. Läs mer om de nominerade och om Matbloggsträffen som äger rum på mäsan på fredag här, på Matbloggsprisets hemsida.

17 kommentarer:

 1. Lenita från Bohuslän5 nov. 2013 18:56:00

  Jag får gratulera er båda till nomineringen :-) Jag förstår er glädje och skulle hoppat jämfota om det vart jag...ha..ha....Nu håller jag tummarna!! Kram Lenita

  SvaraRadera
 2. Jag blev så himla glad när jag såg din blogg bland de nominerade! Det är du värd! Nu håller vi alla tummar och tår!!!!! KRAAAM

  SvaraRadera
 3. Vad roligt! Grattis, hoppas att det håller hela vägen ( jag håller tummarna i alla fall)

  SvaraRadera
 4. Inte illa alls är det, vi är så glada för er skull (eller kanske Olofs:))! Nu är det bara att hålla tummarna för att det blir en Stockholmsresa då!

  Kram på er

  SvaraRadera
 5. Kul! Stort grattis! Det är ni så värda. Din blogg är så himla fin och inspirerande och du och Olof är ett väldigt bra team på alla sätt. Klart ni ska vara stolta. Lovar att hålla tummarna för att kammar hem priset.

  SvaraRadera
 6. Grattis till nomineringen! Håller tummarna att ni tar hem det men bara att bli nominerad är en vinst...

  SvaraRadera
 7. klart man skall rösta på ER !! Grattis till Nominering !

  SvaraRadera
 8. Heja heja er! Hälsa mannen också!

  Kram kram

  SvaraRadera
 9. Stort grattis! Ni har ju faktiskt gjort en hel del kul grejer på grillen så ni är väl värda nomineringen! Håller alla tummar att ni kammar hem segern. Kram.

  SvaraRadera
 10. Grattis, vad roligt! Det är ni värda! :)

  SvaraRadera
 11. Tusen tack för alla glada kommentarer! Vad gulliga ni är! Olof och jag är peppade och håller tummarna. Kram på er!

  SvaraRadera
 12. Vad spännande, bara att bli nominerade är ju helt fantastiskt! Och att det ni grillar smakar fantastiskt vet vi ju också! Vi håller tummarna!
  Stor kram från Mamma och Günter!

  SvaraRadera
 13. Riktigt roligt,vad stort! Stort lycka till i morgon!

  SvaraRadera
 14. Och ni vann! Stort grattis! Verkligt kul.
  Med vänliga mat- och grillglada hälsningar från Katinka i mitt Kitchen:)

  SvaraRadera
 15. Tack för alla fina hälsningar! :-)

  SvaraRadera