måndag 23 december 2013

Dan före dan

Nu är julskinkan i ugnen! Olof är projektledare för den och går runt och vaktar ugnen som en hök. Själv har jag precis gjort köttbullar, och en salt kolasås till kvällens lingonglass.

Och så har vi klätt granen också!

Pappas klassiska gamla julpynt har åkt fram, de här tre små grisarna kommer från hans barndom och är enligt min mening stencoola.

Ikväll ska vi fira jul med Olofs mamma som vi brukar göra den 23:e, hon kom in genom ytterdörren nyss, och Bally for runt omkring henne med viftande svans.

Önskar er alla en härlig 23:e december!

10 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tack detsamma! Eller god fortsättning kanske jag snarare ska säga nu... ;-)

   Radera
 2. Jag tycker alltid dina bilder är så underbara! Jag önskar dig en god jul!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen tack Marja! De flesta vettiga bilder är det ju dock min man Olof som har tagit... ;-) Önskar dig god fortsättning!

   Radera
 3. Nattugglan kikar bara in för att önska en riktigt GOD JUL!
  Kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Detsamma! Och god fortsättning!

   Radera
 4. Svar
  1. Buon Natale a ti! Un abrazo grande!

   Radera
 5. Hej , god fortsättning. När jag sökte på kitchen aid kom din blogg upp. Min dotter går i valet och kvalet och skall köpa en köksmaskin. Hon har funderat på den ,men vad tycker du som användt den nu? Hon vill kunna baka ex. Filmjölksbröd lite grövre funkar den till det . Orkar den det med 300w? Vore tacksam för svar. H Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Eva, och tack detsamma! Jag är jättenöjd med min Kitchen Aid och bakar ofta bröd i den, däremot har jag inte gjort några filmjölksbröd i den. Men jag kan inte tänka mig att det skulle vara några problem alls, jag tycker att den orkar med en hel del. Du skulle ju kunna googla lite på Kitchen Aid i jämförelse med Ankarsrum, många som använder sin köksmaskin till främst brödbak verkar föredra Ankarsrum.

   Radera