onsdag 12 februari 2014

Inspiration i tryck

Som ni vet är jag en stor konsument av mattidningar. Utländska så väl som svenska, i alla dess former. Det händer ofta att jag lagar recept från tidningarna, men mest gillar jag att bläddra i dem för att bli inspirerad. Och trots att jag inte är ett stort fan av lax, blir jag ändå inspirerad när jag ser laxuppslaget ovan i senaste numret av australiensiska Donna Hay, som av många anses vara världens proffsigaste mattidning när det kommer till layout.

Den här månaden har jag även lagt vantarna på ett exemplar av Hembakat, för jag har inte bara en utan två fina bloggkompisar som är med i den!

Dels har vi Amy, som har imponerade 80 000 följare på instagram, och som skriver om vegetarisk och vegansk mat och som gillar kryddstark hetta.

Och så har vi min kompis Mary, som har figurerat många gånger här på bloggen. Om några veckor kommer hon och hennes fästman och hälsar på oss, det ska bli så roligt! Tänk vad fina vänner man kan träffa genom sitt bloggande!

10 kommentarer:

 1. Lenita från Bohuslän12 feb. 2014 18:51:00

  Vilka underbara tidningar! Visst är det en njutning att få sjunka ner i ett sånt här smarrigt magazin och bara njuta av alla vackra bilder :-)
  Vad roligt med dina vänner som är med i tidningen....gläds med dig! Har själv fått många nya vänner genom mitt fotande,man blir så glad i hjärtat <3 Kram på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst är det härligt! Det är inte bara negativt med internet! ;-) Stor kram till dig Lenita!

   Radera
 2. Älskar att få mattidningar på prenumeration i typ julklapp och så. Bäst presenten man kan ge mig nästan :p Lyckan när det ligger en tidning på hallgolvet!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller med! Mina svenska storfavoriter är Lantliv Mat och Vin och ELLE Mat och Vin.

   Radera
 3. Du och Mary måste ju ta tillfället i akt och baka något riktigt smarrigt ihop för oss läsare! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Höhö, det tänker vi varje gång att vi ska göra när vi ses, men sen blir vi ändå sittandes i soffan med varsitt vinglas och babblar medan våra män lagar mat. Sådana matbloggare vi är, va? ;-)

   Radera
 4. Det är ALLTID så fina färger i din blogg, man blir så glad av att kolla in här! STOR KRAM <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Linnea! Vad roligt att höra! Hoppas att du mår bra. Många kramar!

   Radera
 5. Var fick du tag på Donna Hay tidningen? Finns den o köpa här i Sverige? Jag är intresserad av hennes tidning åxå.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Paulette! I en del välsorterade Pressbyråer finns Donna Hay, men jag prenumererar så att jag får den i brevlådan.

   Radera