torsdag 20 november 2014

Mjölkfri baristamjölk

Ifall det finns fler därute som måste äta mjölkfritt av olika skäl och saknar att dricka gott kaffe, kommer här ett hett tips; Oatlys Ikaffe-dryck! Jag tycker inte att vanlig havremjölk är gott, men den här smakar faktiskt inte alls så mycket havremjölk, och i kaffe är den toppen! Den håller skummet riktigt bra också. Just nu dricker jag koffeinfritt kaffe från kapslar i min Nespressomaskin här hemma, och att göra en cappuccino på den här mjölken och en sådan kapsel blir faktiskt riktigt gott. Jag vet inte hur det ser ut på marknaden med laktosfri baristamjölk, men här är i alla fall ett riktigt bra alternativ, även till de som dricker laktosfritt. Vill man ha tag i sådan här mjölk får man pallra sig iväg till Citygross, i alla fall om man bor i mina trakter. Det verkar som att mjölken kommer in på ICA och andra ställen först under nästa år. Så jag ska åka dit nästa vecka och fylla på mitt förråd, och botanisera bland hyllorna. Det finns ju så mycket grejer på Citygross. Lantisen har talat.

5 kommentarer:

 1. Så bra tips, det ska jag prova.
  kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är verkligen toppen! Kram!

   Radera
 2. Wow, det är något jag verkligen längtat efter. Tyvärr finns inte Citygross i regionen där jag bor, men har jag väntat så här länge kan jag vänta lite till. Tack för tipset!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då håller jag tummarna för att det kommer snarast i andra butiker också!

   Radera
 3. jag ÄLSKAR citygross! i falun har de ett helt eeeenoooormt som jag alltid tvingar mina föräldrar att åka till när jag är uppe och hälsar på. bara chipsavdelningen är lika stor som ett halvt hemköp! what's not to like?!

  här finns bara ett jättepluttigt utanför kungälv nånstans, men det är inte ens värt att besöka :(

  SvaraRadera