fredag 3 april 2015

Glad Påsk!

Glad påsk, kära vänner! Hoppas att ni är lika peppade inför påsken som Lily är i sin gåstol. I år har jag inte kommit med några nya påskrecept till er, jag är istället miljövänlig och åberopar recycling av mina gamla påskrecept. (Visst låter det bättre att säga så än att jag inte hunnit eller orkat? Hähä.) Efter att ha trängts med ortsbefolkningen kring lösgodislådorna på ICA i eftermiddag ska jag i alla fall göra en påskig glasstårta, och imorgon blir det en wokad kycklighistoria innan det är dags för äggletning i trädgården.

Gamla favoriter inför påsk som ni hittar under kategorin PÅSK är bland annat sparris med getost, timjan och ägg, vårsoppa med basilika och efterrätten ägglikörsparfait. Ha nu en riktigt härlig och glad påsk, allihopa!

5 kommentarer:

  1. Alltså bilden är ju helt underbar, vilken fantastisk glädje som strålar från damen bakom ratten!
    Vi lyxar och äter hemma hos andra två kvällar denna påsken, hur bra som helst - och ekonomiskt :)
    Ha nu en alldeles förträfflig påskhelg, kära ni
    kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh så förträffligt det låter! Matsurfning är hyvens! Kram på er!

      Radera
  2. Sparrisen åt vi igår, äääälskar sparris! : 9

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad kul! Ja, nu är det snart sparristider! :-)

      Radera
  3. : ), menar vi ju!! Hahaha så knasigt....

    SvaraRadera