tag:blogger.com,1999:blog-8310609602782090786.post2415962045409571603..comments2023-09-28T17:28:12.986+02:00Comments on Bara en kaka till...: Baconlindade kycklingspett med lönnsirapHelenahttp://www.blogger.com/profile/06804633407531815679noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-8310609602782090786.post-69767660344618907102014-07-08T14:11:07.374+02:002014-07-08T14:11:07.374+02:00Fy fasiken vad det låter gott!Fy fasiken vad det låter gott!Made by Maryhttps://www.blogger.com/profile/01106580992459468283noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310609602782090786.post-73696593106705520852014-06-28T18:48:31.734+02:002014-06-28T18:48:31.734+02:00Igår var det dags att prova de här spetten och de ...Igår var det dags att prova de här spetten och de blev riktig saftiga! Tack för tipset!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310609602782090786.post-75544009598764783312014-06-03T22:00:07.101+02:002014-06-03T22:00:07.101+02:00Holey mother, som din magge har vuxit!!! Underbart...Holey mother, som din magge har vuxit!!! Underbart:) Ja, inte för att den syns här inte, men vi såg den ju i förra inlägget.<br />Lönnsirap har vi haft i marinader några gånger och det blir verkligen hur bra som helst och det ger ju en fin färg dessutom. Att man sen har sirap att skvätta på helgfrukostens plättar är ju en synnerligen trevlig bonus:)<br />Vi gjorde kycklingspett som vi serverade kalla på vår asiatiska buffé vi hade förra helgen, dom blev väldigt uppskattade och var så smidigt att fixa till. <br /><br />Och så klart står Ölandsbesök på reselistan, vi har ju vänner där också som vi vill hälsa på. En av dom heter Bally och honom vill vi ju verkligen träffa:)<br />Kramar på er alla! <br />Mårtenssons kökhttps://www.blogger.com/profile/17405150048469046387noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310609602782090786.post-87474139094133397172014-06-03T17:00:46.633+02:002014-06-03T17:00:46.633+02:00Gud ja, det avsnittet såg jag också. Den där snubb...Gud ja, det avsnittet såg jag också. Den där snubben var ju helt tokig i lönnsirap! :-)Helenahttps://www.blogger.com/profile/06804633407531815679noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310609602782090786.post-47544967858063266872014-06-03T12:31:31.595+02:002014-06-03T12:31:31.595+02:00Kan tänka mig att det blir tokgott med lönnsirapen...Kan tänka mig att det blir tokgott med lönnsirapen! Efter att ha sett avsnittet av Niklas Mat där han besöker en restaurang i Canada med lönnsirap i varje rätt så kan jag tänka mig att det passar till mycket. :) <br /><br />Kram Matarkivethttps://www.blogger.com/profile/00725512993895407826noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310609602782090786.post-10092574625427187782014-06-02T19:08:32.263+02:002014-06-02T19:08:32.263+02:00... och jag kommer att lägga till vitlök nästa gån...... och jag kommer att lägga till vitlök nästa gång :-)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310609602782090786.post-49497346056505052692014-06-02T19:02:54.124+02:002014-06-02T19:02:54.124+02:00Hej Fred! Absolut, det är bara att länka på! :-) J...Hej Fred! Absolut, det är bara att länka på! :-) Jag har spanat in ditt recept på sås, och tror bestämt att jag ska testa att ha i rosmarin nästa gång. Kan tänka mig att det nog blir jättegott till lammfärsburgare, bland annat. :-)Helenahttps://www.blogger.com/profile/06804633407531815679noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310609602782090786.post-49752148818872329222014-06-02T15:47:55.970+02:002014-06-02T15:47:55.970+02:00Great minds think alike :-) Jag skapade en liknand...Great minds think alike :-) Jag skapade en liknande sås i höstas - med färsk rosmarin istället för vitlök: www.mejpel.se/recipe/mejpel-lonnsiraps-och-citronsas<br /><br />Kommer att prova din marinad/glaze. Aldrig testad med både salami och bacon. Kan inte vara annat än gott!<br /><br />Jag länkar gärna hit på Mejpels Facebooksida om jag får. Tror att det finns en del Mejpellönnsirapälskare som gärna provat detta.<br /><br />Trevlig sommar!<br />/FredAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310609602782090786.post-74875327593041904182014-06-01T20:36:00.439+02:002014-06-01T20:36:00.439+02:00Hoho, det är hur rätt som helst! :-)Hoho, det är hur rätt som helst! :-)Helenahttps://www.blogger.com/profile/06804633407531815679noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310609602782090786.post-23290861257689590862014-06-01T20:35:44.326+02:002014-06-01T20:35:44.326+02:00Jag lovar att det är värt att prova! För jag är pr...Jag lovar att det är värt att prova! För jag är precis som du, tycker att kyckling blir jättetorrt annars.Helenahttps://www.blogger.com/profile/06804633407531815679noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310609602782090786.post-4299530228910756882014-05-31T22:17:04.443+02:002014-05-31T22:17:04.443+02:00De där såg verkligen inte fel ut :)De där såg verkligen inte fel ut :)Idahttp://coffeeandcupcake.blogg.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310609602782090786.post-61808731493342516242014-05-31T20:05:50.097+02:002014-05-31T20:05:50.097+02:00Åh, vad gott det låter! Håller med om att kyckling...Åh, vad gott det låter! Håller med om att kyckling lätt blir torrt på grillen, så vi brukar undvika det, men det här verkar värt att prova!Anonymousnoreply@blogger.com